komunia alba
komunia alba
U nas wielkie zamieszanie bo się okazało, ze dziewczynki mają nie mieś sukienek tylko teraz trzeba szukać alby dla dziewczynek. Mała troche rozczarowana, ale ksiądz sie uparł że wszyscy maja iść tak samo. Jak to jest u was?
Re: komunia alba
Dobrze, że są alby, wszyscy wyglądają tak samo.
U nas mają być alby, ja będę zamawiała z tego sklepu sukienkikomunijne.emmimariage.pl, mają fajny wybór i myślę, że dobre ceny, a jakościowo podobno są świetne 

Śliczne alby komunijne dla dziewczynek, kupisz tutaj mkmaryla.. Cenowo super a jakość bardzo dobra.
-
Mnie się bardziej podobają sukienki niż alby komunijne, dlatego dla córki zakupimy sukienkę. Córka oczywiście też woli sukienkę, te alby w większości przypadków są w 100% takie same niestety...
Piękne sukienki widziałam w tym sklepie sukienkikomunijne.emmimariage.pl, bardzo polecam zajrzeć, bo naprawdę wybór mają przepiękny 

-
Co myślicie o takiej sukience sukienkikomunijne.emmimariage.pl/sukienki-komunijne/kolekcja-princessa/anne-detail.html

Trudno się nie zgodzić z tym, że taka sukieneczka jest bardzo ładna, ale wygląda prawie jak ślubna, w mini wersji. Nie wiem, czy to nie jest już przesada, gdyż mimo wszystko dzieciaczki nie powinny przesadzać ze strojem.