Z wyborem torebek bywa różnie, większość kobiet patrzy się na to żeby były modne i dobrze wyglądały. Ja na pierwszym miejscu stawiam na praktyczność, albo i tak mi się tylko wydaje ;D Ostatnio zakupiłam przepiękny model, a co wazniejsze też bardzo praktyczny.
Moim zdaniem bardzo modne stały się ostatnio nerki damskie i moim zdaniem jest to bardzo ciekawa alternatywa dla klasycznych modeli torebek. Szczególnie w okresie wakacyjnym gdy chcemy postawić na minimalizm i nie chcemy żeby torba zajmowała nam ręce albo wisiała na ramieniu.
Moim zdaniem w ostatnim czasie bardzo dużą popularności zyskują nerki damskie, w sumie jest to pewnego rodzaju torebka ale tak którą nosimy na na biodrze i dzięki temu mammy wolne ręce. Moim zdaniem to świetna sprawa dla wszystkich osób które lubią być aktywne w ciągu dnia.
Koniecznie zerknijcie sobie tutaj sklep-torebki i zobaczcie jakie trendy będą panować wiosną. Taka wiedza na pewno się przyda, jeśli przymierzacie się do poszukiwania nowej torebki. Wiadomo jak to jest Każda z nas chce wyglądać modnie
Kupiłam ją sobie pod wpływem impulsu, bo po prostu wzór na niej mi sie podobał. I okazalo się potem, ze stała się to moja ulubiona torba. Po pierwsze jest bardzo pojemna, po drugie jest ekologiczna oraz wszystko sie w niej mieści ( obowiązkowo mam ją ze soba na zakupach).
Po trzecie nie kosztowała mnie fortuny. Zamawiałam w sklepie Frazesy frazesy.com , polecam zajrzeć bo mają w sklepie wiele ciekawych wzorów.