Skontaktuj się z właścicielem good-goods. Nie posiadają internetowego sklepu ale oferują stacjonarna sprzedaż części. Pełną liste asortymentu ulokowaniu na swoich podstronach.
Jeśli chodzi o oświetlenie i części do samochodów to w dobrych cenach kupicie je bez wychodzenia z domu, bo w sklepie internetowym, w Moto Parts sklep-otoparts.pl W ofercie mają m.in. bezpieczniki, czujniki parkowania, ringi CCFL czy spryskiwacze lamp oraz wspomniane oświetlenie. Możecie u nich liczyć na dobrą jakość i produkty od uznanych marek. Ja jestem zadowolony, że na ten sklep udało mi się trafić.
Tych sklepów internetowych jest naprawdę bardzo dużo. Ja jeden z nich znalazłem jak kupowałem katalizator samochodow. Do tej pory nie kupowałem części samochodowych przez internet, ale teraz jestem stałym klientem sklepu Centrum Auto Mają bardzo szeroki asortyment produktów, które poprzez wybór marki i modelu samochodu, można dopasować do swojego auta.
Najlepiej będzie części poszukać na stronie: aparts.pl. Są one dostępne także do samochodów innych marek niż BMW, ale wszystkie są równie dobre i w tak samo atrakcyjnych cenach.
Hurtownia motoryzacyjna w Zielonej Górze - https://autoczesci-lipiec.pl/oferta/hur ... elona-gora Auto Części Lipiec posiada sklep internetowy, proponuję sprawdzić ofertę, bo z tego co niedawno sprawdzałam są przeceny niektórych części.