Krówki reklamowe to super pomysł Takie słodycze fajnie się sprawdzą jako poczęstunek do kawy czy taki schowany na później Sami też kupujemy takie słodkości
Jeśli chodzi o gadżety, to na pewno warto też zwrócić uwagę na przypinki okrągłe. Jak nie macie takich gadżetów w swojej firmie, to czas się w nie zaopatrzyć! ja całkiem niedawno zamawiałam i muszę przyznać, że sprawdzają się naprawdę świetnie. Takie przypinki można dopiąć i do ciuchów i do torebek czy plecaków, co wygląda genialnie
Do standardowych i zarazem praktycznych gadżetów na pewno należą notesy, długopisy bądź teczki. Mam wrażenie, że te gadżety zawsze są potrzebne i ludzie chętnie z nich korzystają.
Faktycznie, gadżety muszą być praktyczne i funkcjonalne. Ja jednak uważam, że warto też postawić na jakość. Długopisy są fajne, ale logo jest mało widoczne. Lepiej zdecydować się na większe gadżety z nadrukiem. Wiele ciekawych rozwiązań oferuje Side. Myślę, że warto zdecydować się na takie rozwiązanie.
Najlepszych gadżetów możecie szukać sobie na stronie gadzetownik. Na pewno nie będziecie zawiedzeni asortymentem, ponieważ jest on dość spory i możecie szukać tam propozycji idealnych dla siebie. Głośnik, powerbank, zabawka dla dziecka, a może jakiś gadżet urodowy? Znajdziecie tam wszystko i to z darmową dostawą.
Gadżety reklamowe nie tylko mają klientowi przypominać o naszej wspaniałomyślności, ale mają też o wiele większą użyteczność z marketingowego punktu widzenia. Nie bez powodu zawsze znajduje się na nich logo naszej firmy – klient mając taki przedmiot przy sobie coraz bardziej utrwala sobie wizualnie naszą markę . Warto więc zadbać o to, by to logo było jak najbardziej przyciągające wzrok i estetyczne.
Teraz na lato warto pomyśleć o zakupie napoi z logo firmy. To będzie i reklama i po prostu miły gest w stronę klienta. Napoje przydadzą się też na różnego rodzaju konferencje czy spotkania biznesowe.
Dokładnie woda, czy też napoje, a apropos napojów to u nas stoi też na stoliczku napój Caprio, najczesciej jest to pomarańczowy czy porzeczkowy, bo trochę jak kompot smakuje i jest bardzo dobry