Może i będzie, któż to wie Jesli szukasz sprawdzonej miejscówki i lubicie indyjskie żarcie to wbijajcie do Tandoor w Warszawie. Ja się tam spotykam ze znajomymi co najmniej raz w miesiącu - to już taka nasza mini-tradycja Restauracja jest świetna - to chyba najlepsza kuchnia indyjska w Warszawie, a jednak trochę tego już jadłem. Miejsce warte polecenia i odwiedzenia, albo chociaż jednorazowego sprawdzenia (pewnie tak się nie skończy )
Ostatnio zmieniony 18 lut 2019 16:06 przez Kazoo, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja posiadam własną restaurację i zastanawiam się, czy wiecie, gdzie dostanę pokrowce na krzesła bankietowe ? Mamy imprezę o konkretnym klimacie i chciałabym, aby takie pokrowce idealnie pasowały, a nie mogę znaleźć konkretnego miejsca, gdzie są jakieś fajne ceny.
Niedawno miałam okazję poznać nowe miejsce nad morzem. Zaskoczyła mnie przepyszna kuchnia, która była tak niebanalnie skomponowana, chociaż przygotowana na stypę.
Właśnie wybieram się w jedno miejsce, gdzie serwują inny wymiar smaku. Mój rodzice często stołują się w weekendy w Restauracji Akademia. Twierdzą, że to najlepsza spośród wszystkich restauracji w Warszawie. Nie omieszkam skosztować ich wyśmienitej kuchni wegetariańskiej, ponieważ na taką właśnie chcę się przestawić. Może też będę stałym gościem tego lokalu.
Co do dobrej restauracji to fajna karczma jest w Iławie. Restauracja jest w zakopiańskim stylu, więc można się poczuć jakby się było w górach. Do tego super lokalizacja - nad jeziorem a naokoło piękna przyroda.
Jak będziecie odwiedzać Warszawę to warto odwiedzić restaurację Jajko, mieszczącą się na Krakowskim Przedmieściu Jajko. Jest to mój ulubiony lokal w tamtej okolicy, serwujący przepyszne, tradycyjne polskie dania. Takie jedzonko potrafi humor poprawić!
W Kołobrzegu znam super restaurację to ta lavita. Pyszne włoskie dania podają i to w dobrych cenach. Duże porcje, wszystko przygotowywane ze świeżych produktów wysokiej jakości. Organizują także imprezy okolicznościowe. Naprawdę fajne miejsce, jak będziecie tam to zajrzycie koniecznie.
Jeśli lubicie zjeść tradycyjne, polskie jedzonko to warto odwiedzić restaurację Jedyna w Gdyni. Jak sama nazwa wskazuje, jako jedyni w okolicy serwują tak pyszne potrawy! Zjawiam się tam co najmniej raz w tygodniu i najadam do syta. Istna rewelacja.