Cześć!
Mam nadzieję, że mi pomożecie - moim problemem są pękające pięty Nie mogę sobie z tą przypadłością w żaden sposób poradzić:( Nie wiem co wybrać , jaki krem jest skuteczny . Wyczytałam że ten sprawdza się rewelacyjnie Krem pielęgnacyjny na popękane pięty, ma naturalny skład i bardzo fajnie zmiękcza stopy . Co radzicie ?
Ja bardzo lubię i cenie kosmetyki neutrogeny, mają świetne składy i bardzo dobrze nawilżają, niestety posiadam bardzo suchą skórę na całym ciele dlatego postawiłam też na nich. Tym bardziej w okresie letnim dobrze sprawdzają się przy pielęgnacji stóp bardzo dobre nawilżenie, długotrwale, likwidacja zrogowacenia to mój nr 1 kosmetyczny
Niestety wielu z nas ma problem z pękającymi stopami, a wszystko to dzieje się przez zbyt małe nawilżenie, niedopasowane obuwie, bądź niewystarczającą pielęgnację. Sama jestem osobą borykającą się z tą przypadłością i poszukując rozwiązania, natrafiłam na krem na pękające pięty. Składniki aktywne zawarte w tym kosmetyku wydają się być skuteczne.
Zastanów się nad zakupem skarpetek złuszczających Epilfeet byOlie. Moim zdaniem będziesz zadowolona. Takie skarpetki zakładasz na pół godziny, a po kilku dniach rozpoczyna się proces złuszczania naskórka. Polecam Ci poczytać - ja jestem z nich bardzo zadowolona.
Najważniejsze to odpowiednio szybko zareagować. Nie ma się co oszukiwać, problem nie zniknie tylko przez to, że go zbagatelizujecie. Moim zdaniem powinniście wybrać się do takiego gabinetu podologicznego i tam przejść odpowiednie zabiegi. Dzięki temu komfort Waszego życia podniesie się bardzo szybko, sami sprawdźcie.