Muzyka do samochodu
Re: Muzyka do samochodu
Zgrywaj cokolwiek Ci przypadnie do gustu. Mój gust to akurat disco polo. Codziennie wchodzę i ściągam sobie co tam jest nowego do samochodu. Uwielbiam śpiewać w samochodzie.
-
To fakt, chyba każdy w drodze słucha muzyki. Warto trochę podnieść standard podróży i pomyśleć o wymianie radia na nowe.
Ja w samochodzie słucham tylko radia, nie jest mi potrzebna żadna muzyka i inne tego typu bajery.
Każdy lubi coś innego w samochodzie. Mając dzieci raczej jeździ się z muzyką dla dzieciaków. Ja bardzo lubię zaglądać do tego tuba.pl, bo można wybrać tam ulubiony rodzaj muzyki. Jeżeli szukacie swojej muzyki to tam na pewno ją znajdziecie 

-
- Kontakt:
Ja bez muzyki nie mogę żyć, czytam sobie na temat różnych odtwarzaczy. Chciałabym kupić sobie już taki porządniejszy.
Może pomyśl nad tym co opisane jest na portalu autokod.pl/car-audio-kielce, ja się trochę z tym zgadzam
-
Jeżeli chodzi o muzykę, to nie mam konkretnych wymagań. Jestem otwarta na różne gatunki muzyczne.
Ja jestem zwolenniczką słuchania radia w samochodzie zawsze dobra muzyka i do tego wiadomości 

Ja jestem fanką muzyki klasycznej. Zazwyczaj jak jadę autem podłączam do radia telefon i włączam muzykę z internetu. Każdy wie jednak, że zmienianie co chwilę piosenek jest niebezpieczne więc postanowiłam znaleźć stronę na której będę mogła włączać ulubione piosenki tak aby leciały ciągiem.