sukces - dzięki czemu?
Re: sukces - dzięki czemu?
Prawda jest taka że ciężką pracą ludzie się bogacą - ciężką można interpretować na różne sposoby - fizyczną i umysłową. Każda przynosi korzyści.
Nie tylko. Bardzo dobry kalkulator mają na którym można wyszukać sobie najkorzystniejsze ubezpieczenie mieszkania.Amelia pisze:W cuk to można tanio auto ubezpieczyć
mój sukces zawdzięczam szkolniu. Brzmi smiesznie nie? Ale powiem szczerze że skończyłam kosmetologię i nic, nawet pracy znaleźć nie mogłam. Więc zapisałam się na kursy w New Nails. Teraz mam swój gabinet kosmtyczny który całkiem nieźle działa.więc droga do sukcesu jest dla każdego inna
Trzeba być pracowitym i wierzyć w to co się robi. Jak się ktoś położy do łóżka i prześpi całe popołudnie, to nie osiągnie nic.
Ja postanowiłam dokształcić się nieco w wolnych chwilach. Kupuję teraz różne podręczniki z ekonomii i biznesu. Ostatnio kupiłam książkę „Myślenie statystyczne”. Bardzo ciekawa pozycja, która opisuje narzędzia statystycznego myślenia poparte różnymi ciekawymi przykładami. Pasjonatom matematyki i ekonomicznych zagadnień na pewno przypadnie do gustu. 

Sam mama znajoma, która tak popadła w wir pracy tak duży, że praktycznie nie był nic poza nią. Bardzo często jedyne co może pomóc, to porządna terapia u specjalisty. Pomogą na pewno, tylko bardzo często nie da się takiej osoby na nią namówić, ponieważ ona nie zauważa problemu.
Ja wierzę w sukces głównie dzięki pracy, ale też wsparciu finansowemu i wdrażaniu nowych pomysłów, bo trzeba iść z duchem czasu.
Sukces można osiągnąć wieloma sposobami. Mój kolega, początkujący pisarz niedoceniony przez znane wydawnictwa sam postanowił wydać w niewielkim nakładzie swoją książkę korzystając z drukarni w Warszawie. Zachęcony wysoką jakością oraz bardzo przystępnymi cenami. Co osiągnie to czas pokaże. Zrealizuje swoje marzenie a to jest w końcu najważniejsze.
Kompletnie się na tym nie znam... Nie będę w stanie w tym obszarze tematycznym pomóc...
Kiedy zaczynają się wokół ciebie gromadzić ludzie, którym na tobie zależy, to okazują ci troskę.
Sa ludzie, do ktorych sukces 'sam lgnie' jak np Zbigniew Grutkowski - znacie? To inwestor i trader. Ostatnio 'siedzi' w kryptowalutach. Mysle, ze warto przyjrzec sie jego posunieciom i sledzic jego wypowiedzi w necie:)