Głębokie zmarszczki
Głębokie zmarszczki
Pierwsze zmarszczki zaczynają się już po dwudziestce i bardzo łatwo im zaradzić. A co z takimi głębszymi zmarszczkami i różnymi bruzdami? Jest sens szukać kremu do takich zmarszczek?
Re: Głębokie zmarszczki
a dlaczego ma nie być sensu? zmarszczki to zmarszczki, te głębsze też są do zredukowania. poczytaj to http://www.erodzina.com/redukcja-glebok ... -skalpela/ a dowiesz się, jak sobie radzić z takimi "trudniejszymi" dla cery sprawami.
-
- Kontakt:
Możesz zawsze udać się do specjalisty od medycyny estetycznej które Ci pomoże w tym zakresie, jest wielu fachowców, poszukaj kogoś w okolicy !
Na głębokie zmarszczki działa wstrzykiwanie kwasy hialuronowego. Warto przed zabiegiem użyć maści i znieczulić dany obszar. Wtedy wkłucia nie są bolesne.
Na głębokie zmarszczki bardzo dobry jest laser Fraxel Dual.
Ja w takim przypadku polecam odwiedzić dobry salon kosmetyczny. Kosmetyczka dobierze odpowiednie kosmetyki i zabiegi a przy dzisiejszych możliwościach nawet głębokie zmarszczki to nie jest duży problem.
Trochę się tego ostatnio namnożyło, no może przez to, że często się śmieję. Ponuraki mają mniej zmarszczek na twarzy, ale chyba nie są zdrowsi "śmiech to zdrowie".
na głębokie zmarszczki to już raczej pomoże tylko medycyna estetyczna. Kremy już tutaj nic nie zdziałaja. Moja mama bardzo lubi o siebie dbać dlatego była niedawno na takim zabiegu wypełniania zmarszczek. Odwiedziła gabinet dermedika w krakowie, a zabieg robił jej doktor Ordynowski. Efekt jest świetny! Mama też jest bardzo zadowolona. Wygląda o wiele lepiej i od razu odjęło jej lat.
- Jagodzianka333
Przy glębokich zmarszczkach najlepiej zdecydować się na gabinet medycyny estetycznej. Sama miałam robiony zabieg peparatem Regenyal, efekty rewelacyjne.
Po zabiegu nie miałam też żadnych zaczerwień czy opuchnięć na twarzy, więc nie trzeba się martwic np. pracą na drugi dzień.

-
Moim zdaniem teraz głębokie zmarszczki to nie problem. Wiele zabiegów jest na bazie naturalnych zabiegach bez medycyny ciętej czyli operacjach. Wiele takich ofert na pewno można znaleźć w salonie Cooc-time, gdzie mają wiele ciekawych propozycji godnych uwagi. Ja szukałam długo w Wrocławiu czegoś fajnego i właśnie tam znalazłam.