Dentysta
Re: Dentysta
Masz rację. Nie łatwo trafić na dobrego stomatologa. Na szczęście mi się to udało i już od lat chodzę.
-
Nie wiem czy jeszcze kogoś szukasz, ale jeśli chodzi o renomowaną klinikę stomatologiczną to koniecznie zajrzyj na stronę artodonto.eu, to są ludzie z Warszawy, którzy mają naprawdę dobre podejście. I nie jest u nich wcale drogo, choć wiem, że czasami cena nie ma znaczenia.
-
Zależy gdzie, kto mieszka, bo raczej szuka się blisko domu lub pracy. Można to zrobić na portalu RankingLekarzy.pl.
-
Też bardzo długo szukałam dobrego stomatologa. Zawsze starałam się dbać o zęby, ale wiadomo czasem trzeba iść do lekarza, co było dla mnie strasznym przeżyciem. W końcu jednak trafiłam do świetnego gabinetu, gdzie kompleksowo się mną zaopiekowano. Zdecydowałam się nawet na aparat ortodontyczny. Leczenie zgryzu prowadzi świetna pani ortodontka, konsultując wszystkie etapy leczenia ze stomatologiem leczącym ubytki.
Jeśli ktoś jest z okolic Olsztyna to polecam swojego ulubionego dentystę: sujka.com.pl.
Ja gdy tylko jestem na Śląsku korzystam z wizyt u ortodonta Bielsko Biała w Rodentica. Miła obsługa, profesjonalni dentyści, a przede wszystkim komfort psychiczny, przy którym znika mój strach
Moja ciotka także korzysta z ich usług i w zasadzie to ona mi ich poleciła.

W Tomaszowie jest gabinet dr Igi Nowak - naprawdę dobry. Poczytajcie na ich stronie o przebiegu leczenia, wszystkich etapach, jakie prowadza do uzyskania pożądanego efektu. Od pierwszej wizyty ma się wrażenie, że to jest to miejsce, gdzie potrafią naprawdę wiele. W zależności od wady leczenie podzielone jest na fazy - od diagnostyki, planu leczenia, doboru aparatu i późniejsze kontrole - do tego na wysokim poziomie obsługa, sprzęt i materiały. Ceny rozsądne, na pewno pieniądze nie będą wyrzucone w błoto. Dobrze czują się tam i dzieci i dorośli.
A wiecie, że istnieje coś takiego jak Dental Assistance dla pacjentów klinik rekomendowanych przez Implant Masters Poland? Jeśli podczas urlopu czy wyjazdu będziecie mieć problemy z zębami, możecie udać się do jakiejkolwiek kliniki IMP i tam otrzymacie pomoc.
-
Akurat w przypadku dzieci trzeba wybierać odpowiednich specjalistów. Jeśli nie zadbacie o zdrowy rozwój malucha od wczesnych lat dziecięcych, to potem mogą pojawiać się różne problemy. Warto korzystać z takich specjalistów.
Ja leczyłam zęby kanałowo w Dent-SM u dra Michała Jasińskiego, mogę polecić zarówno klinikę, jak i pana dra. Zabieg wykonany był sprawnie, bardzo dokładnie, bezboleśnie i w miłej atmosferze. No i ząb, który był w okropnej kondycji, uratowany