Macie pytania do korepetytorów i lektorów, możecie je zadać. W tym miejscu znajdziecie korepetytorów z biologii, chemii, fizyki, geografii, historii, informatyki, matematyki, języka polskiego, WOS, oraz innych przedmiotów. Zapytajcie też lektorów językowych, może potrzebujecie pomocy?
Niedawno postanowiłam, że założę własną szkołe językowa dla najmłodszych dzieci. Muszę ją dobrze wyposażyć w odpowiednie sprzęty, pomoce dydaktyczne. Aktualnie szukam dobrych projektorów, bo chcę mieć po jednym w pomieszczeniu.
Moi znajomi obcokrajowcy korzystają z możliwości jakie daje szkoła języka polskiego. Mogą się uczyć nie tylko gramatyki, czy wymowy, ale również dowiadują się wiele na temat kultury i historii naszego kraju.
Warto korzystać ze szkół, które idą z duchem czasu i korzystają w nowoczesnego oprogramowani. Tutaj https://madeonmoon.pl/oferta/web-szkola ... a-prywatna przykład narzędzia, które wprowadzone na stronie www ułatwia kontakt szkoły z uczniami - umożliwia zapisy, tworzenie grup itp. Takie nowoczesne narzędzia to wygoda dla szkoły, a także uczniów.
Czytałam, że Klub Językowy z Zielonej Góry oferuje całkiem ciekawe kursy. Zajęcia są prowadzone w małych grupach, a do wyboru mamy język angielski, niemiecki lub hiszpański. Ciekawa opcja.