Już rok odkąd powstało to forum. Chcielibyśmy usłyszeć Wasze opinie na jego temat. Mnie samemu kilka ciśnie się na palce, ale chciałbym jednak najpierw usłyszeć od Was co myślicie o tej stronie.
Co do moderatora. Powiem szczerze. Nie mam czasu się tym zajmować. Alcia, która była moderatorką - też chyba nie ma czasu ze względu na swój biznes. Jeżeli jest osoba chętna zostać moderatorem - proszę dać znać. Co do idei rozwinięcia strony na coś szerszego... kto wie ale chyba jak już zostanę rentierem bo na razie muszę się zająć czymś dochodowym - a to jest ciekawy projekt, ale dużo czasu musiałoby upłynąć, żeby rekompensował finansowo poświęcony czas.
Na razie pozostańmy więc przy forum. Liczyłem, że rozwinie się ono szybciej - ale mimo wszystko jestem zadowolony, że przez cały czas toczą się tutaj wymiany postów.
ja najpierw też sie zastanawiałam dlaczego tak powoli, ale nie trzeba dużo kombinować- mając firmę i dziecko(ci) zostaje naprawdę niewiele czasu na cokolwiek..
ja też zastanawiałam się, dlaczego tak rzadko zaglądamy, ale z drugiej strony sama doświadczam tego na codzień - czyli godzenie bycia mamą i pracy- w efekcie mam mało czasu na cokolwiek... i to jest chyba nasz wspólny mianownik.. wiec i na forum czasu zostaje niewiele..
Ogólnie forum jest dla mnie pomocne. Cieszę się, że tutaj poznałam inne biznesmamy, znalazłam odpowiedz na niektóre pytania, otrzymalam wsparcie w chwilach zwątpienia. Co można polepszyć-potrzeba nas tutaj więcej, żeby móc wymieniać się doświadczeniami.
Pozdrawiam i gratulacje z okazji rocznicy! Pierwszy rok jest najtrudniejszy we własnym biznesie.
ja bym się chetnie podjęła moderowania na forum, bo okrutnie mnie wkurza spamowanie i reklamowanie się w różnych wątkach...
Pisałam już do ciebie, biznestato w tej sprawie, ale widocznie PW nie dotarła więc jakby co, to proszę o kontakt