Buty na obcasie z reguły kupuje w sklepie stacjonarnym Jeśli o obuwie sportowe chodz to nie mam oporów i kupuje w sieci. Znalazłam ostatnio ten sklep e-sporting.pl i wydaje mi sie ze to będzie jeden z moich ulubionych sklepów Bardzo duzy wybór maja
Ostatnio zamawiałam kilka razy ze sklepu Eccoshop.pl - polecam, jeśli ktoś lubi buty Ecco. Dla mnie są super wygodne Duży plus tego sklepu jest taki, że buty ecco są w nim sporo tańsze niż w salonach. Wybór duży
Należę do osób, które lubią kupować buty w sieciówkach. Niezależnie czy wybieram coś dla siebie czy męża to raczej kupuję w sprawdzonych sklepach. Tak ostatnio kupiłam trampki męskie w Diverse. Mąż potrzebował czegoś na szybko, a że podobały się mu to nie było problemu.
Ja zawsze kupuję przez internet. Ostatnio znalazłam świetną porównywarkę butów. Wszystkie marki i sklepy w jednym miejscu ! Szał dla maniaczek kupowania butów
Ja rownież zamawiam buty przez internet. Też kiedyś nie miałam zaufania do takich zakupów, jednak potem sie przekonałam Jest to o wiele tańsze oraz o wiele wygodniejsze.
Dobrze jest jednak nie sugerować się tutaj podanym rozmiarem na stronie. Bywa często tak, ze rózne firmy to zupełnie rózna rozmiarowka. Czasami rozmiar 38 jest zupełnie inny w jednej firmie a zupełnie inny w drugiej.
Ostatnio zmieniony 31 lip 2020 08:05 przez tamirka, łącznie zmieniany 1 raz.
Odkryłem, że całkiem dobrą strategią, gdy ktoś pyta mnie, czy jestem ateistą, jest uświadomić mu, że on również jest ateistą, wszak nie wierzy w Zeusa, Apollona, Amona Ra, Mitrę, Baala, Thora, Wotana, Złotego Cielca ani w Latającego Potwora Spaghetti. Ja po prostu poszedłem o jednego Boga dalej.