Wiadomo, że wszystkim dookoła robi się prezenty, bliskim, rodzinie, dzieciom. A co Wy na to, żeby zrobić prezent sobie? Ja sobie zamówiłam telefon iphone i po prostu już nie mogę się doczekać, aż go dostanę .
Hehe a może lepiej podpowiedzieć komuś co by się chciało dostać? Zawsze będziesz mieć pewność, że dostaniesz to co akurat potrzebujesz, a osoba której o tym powiesz na pewno tez będzie zadowolona, bo nie będzie już musiała kombinować nad prezentem dla Ciebie Ja mężowi podesłałam tylko linka i już wszystko zrozumiał
Napisanie "listu do Mikołaja" i przekazanie go bliskiej osobie ma dwie zalety: otrzymamy wybrany prezent a bliska osoba nie będzie musiała głowić się co kupić. Ma też wady: brak niespodzianki i może byśmy dostali prezent, który by nas ucieszył a nie wpadł nam do głowy. Ja napisałem list. A Wy?
Uwielbiam kosmetyki!!! nie przesadny makijaż, taki delikatny, aby nie było efektu sztucznej maski, to dla mnie jest najważniejsze. Kosmetyki kupiłam na święta swojej siostrze ze strony allinside.pl
Święta znowu się zbliżają i myślę, że warto kupić jakieś niebanalne prezenty na święta. Macie jakieś pomysły na prezenty świąteczne? Do świąt jeszcze trochę czasu jest, jednak warto już teraz o prezencie pomyśleć.