Moje ulubione kosmetyki zakupuję w drogerii hebe. Mam ją blisko pod domem, także nie muszę jeździć niewiadomo gdzie żeby zaopatrzyć się w moje kosmetyki. A ostatnio bardzo przypadły mi te do gustu z serii dermofuture natue. Trzeba przyznać, że teraz kosmetyki naturalne cieszą się największym zaufaniem wśród kobiet.
Jak dla mnie to najlepsze są kosmetyki z bielendy , obecnie używam serum detoksykująco-matujące z serii eco nature:) jest z naturalnych składników i mega detoksykuje moja skórę
Kosmetykiem, bez którego nie mogę sobie wyobrazić życia jest mój bananowy puder z ecocery. Zawsze mam go w torebce. To must have każdej kobiety. Puder jest delikatny, ładnie niweluje niedoskonałości. Jest naturalny, także nadaje się nawet do wrażliwej skóry.
Naturalne od Orientany, dostępne w drogeriach np hebe czy super pharm, maja dobra cene i duzy wybor jesli chodzi o rodzaj skory takze kazdy znajdzie cos dla siebie.
Bielenda i dla mnie nie ma lepszych kosmetyków. Uwielbiam je, szczególnie te naturalne linie jak npo Eco Nature. W 99 % naturalny skład, naprawdę dobrej jakosci no i ceny ok
Moim zdaniem kosmetyki są odpowiednie dla każdej skóry i dla każdej kobiety. Skóra w tym okresie wymaga wzmocnionej pielęgnacji, która w żaden sposób nie wpłynie na ciążę i która nie będzie szkodliwa w okresie laktacji. Warto czytać składy kosmetyków. Można czytać również opinie, aby sugerować się konkretnymi produktami.
Ja najbardziej lubię kosmetyki naturalne. Ja najczęściej korzystam z kremów i olejków do ciała. A teraz zainteresował mnie zestaw kosmetyków Ewy Chodakowskiej - to może być dobry prezent świąteczny.
A czy ktoś z was może kojarzy sklep z kosmetykami do makijażu Glowstore? Pytam, ponieważ jest to świetne miejsce, gdzie można kupić najróżniejsze markowe kosmetyki do robienia efektywnego makijażu. Ich produkty zasługują na wyróżnienie ze względy na wysoką jakość, długotrwałość i pigmentację.