U mnie był to dość spory dylemat, ale w końcu zdecydowaliśmy się na kabinę z hydromasażem, ponieważ prysznic bierzemy dużo częściej niż kąpiel i jest to dla nas wygodniejsza opcja.
U nas w sumie był dylemat czy decydować się na kabinę prysznicową czy jednak moze na wannę.Jednak zdecydowaliśmy się na kabinę i była to dobra opcja. Chociaż początkowo mąż trochę narzekał,ze nie jest w stanie wziąć kąpieli
Kabina jest wygodniejsza w czyszczeniu
Zajmuje mniej miejsca tak wiec w łazience udało się zmieścić pralkę, co wcześniej nie było do pomyślenia
Jak również prezentuje sie nowocześnie
Zagłuszanie bólu na jakiś czas sprawia, że powraca ze zdwojoną siłą.
Mieszkam obecnie u rodziców i maja 2 łazienki- w jednej prysznic w drugiej wanne. Nikt nie korzysta z wanny... Nawet dzieci ktore najmlodsze ma 2.5 roku woli pod prysznicem wiec w domu ktory budujemy w obydwu łazienkach bedzie prysznic..... Plusy to
wygodniejszy z rana
łatwiejszy w sprzątaniu
zajmuje mniej miejsca
Polecam prostą nowoczesną kabinę z niskim brodzikiem. Wygląda nowocześnie, jak również będzie znacznie łatwiejsza do czyszczenia niz przesuwna na prowadnicach.
Odkryłem, że całkiem dobrą strategią, gdy ktoś pyta mnie, czy jestem ateistą, jest uświadomić mu, że on również jest ateistą, wszak nie wierzy w Zeusa, Apollona, Amona Ra, Mitrę, Baala, Thora, Wotana, Złotego Cielca ani w Latającego Potwora Spaghetti. Ja po prostu poszedłem o jednego Boga dalej.
My wybraliśmy kabinę prysznicową, wolę szybki prysznic niż moczenie się w wannie, tym bardziej że to bardziej ekonomiczne, bo mniej się płaci za wodę. U nas jest kabina prysznicowa RAVAK Matrix i jesteśmy z niej zdecydowanie zadowoleni, jest solidnie wykonana, dobrze nam służy. Możecie ją sobie obejrzeć w internecie na stronie firmy Domeko i u nich w warszawskim salonie własnie kupić, bo cenowo jest tam bardzo rozsądnie. My zaopatrzyliśmy się u nich także w meble łazienkowe, umywalkę i płytki, są super zaopatrzeni.
Dla mnie o wiele lepszą opcją jest oczywiście wanna wika, zawsze marzyłam i tym żeby mieć wannę w łazience a nie prysznic, taka wanna dodaje stylu u zmienia całkowicie wygląd łazienki