Tak, rady są ok ale nic nie zastąpi badań profilaktycznych, jak wiesz że masz takie problemy musisz iść do lekarza, tym bardziej jeśli masz wirusa hpv, ja też stale trzymam rękę na pulsie, robię cytologię nawet częściej niż radzi NFZ, kupiłam też żel, który pomoże mi zwalczyć tego wirusa.
Teraz to każdy z nas ma wyznaczone te same zasady prozdrowotne, aby jakoś przetrwać tą całą pandemię. Najważniejsze jest to, aby zachować odpowiednią higienę i jednocześnie też stosować maseczki. A wiecie, gdzie zauważyłam że warto kupować maseczki? W internecie, chociażby na allegro.
Warto dbac o siebie i regularnie patrzeć co jecie, sama tak robię, bo wcześniej to kompletnie jadłam wszystko i piłam wszystko co popadło. Potem się okazało, że mam kamienie na nerkach. Po usunięciu ich w szpitalu Mazovia metodą URSL czyli endoskopowe usuwanie kamieni z moczowodów, problem minął. Czuję się coraz lepiej, ale bardziej patrzę teraz na to, co piję i co jem
Zdrowa dieta to połowa sukcesu. Ostatnio przeszłam na dietę Dash, dzięki której poprawiły się moje wyniki. Poziom złego cholesterolu i ciśnienie krwi obniżyły się, a na dodatek schudłam.
musisz zmienic diete i zaczac sie troszke ruszac polecam pudelka od wygodnadieta, ich Pani dietetyk to super kobieta, pomocna zawsze pomoze! jedzonko jest super puszne i na pewno cos dla Ciebie wybierze
Catering dietetyczny to faktycznie fajna opcja;) Ja sama zamawiam Wygodnadietę, dzięki nim w końcu jem zdrowo, smaczne i co ważniejsze różnorodnie a już samo to wiele daje;)
Ja ostatnio zdecydowałam się na skorzystanie z pomocy z zakresu chirurgi estetycznej. Pomocy udzielili mi https://www.lekarze-kolber.pl/ , będący prawdziwymi fachowcami w swojej dziedzinie. Zdecydowanie polecam!
Odpowiednie żywienie jest bardzo ważne, niezależnie od okoliczności. Dlatego jeśli ktoś nie ma apetytu to polecam poczytać o nutridrinkach Fresubin oraz Supportan. Można je zakupić w aptekach DOZ.