Chodzicie czasami do restauracji? Ja ostatnio zaczęłam szukać jakiś fajnych restauracji w Polsce. Często wyjeżdżam i chcę poznać kuchnie z różnych stron kraju. Przykładowo w Krakowie bardzo dobre i niedrogie dania dają w http://www.restauracjaavangarda.pl/ . Podzielcie się restauracjami w waszej okolicy. Może kiedyś tam wpadnę
Koniecznie odwiedź Restauracje Cztery Pory Roku w Alwerni. Wspaniała atmosfera, bardzo miła obsługa, na początku lutego będzie tam zabawa karnawałowo walentynkowa dla miłośników tańca i muzyki na żywo.
Ja przepadam za restauracją w hotelu Atos na warszawskim Mokotowie - szef kuchni potrafi wyczarować prawdziwe cuda. Jedzenie bardzo smaczne.
Często chodzimy tam wraz z mężem aby coś smacznego sobie przekąsić
Myślę, że warto jest zwrócić uwagę na wystrój restauracji, który jest bardzo ciekawy:
Niestety, ale nie odwiedzamy restauracji. Jeżeli już to decydujemy się na jakąś pizzerię (Dominium w Katowicach na Staromiejskiej jest względnie tanie i naprawdę świetnie się tam czuję). Przyznajmy, że wizyty w restauracjach to nie jest wydatek na kieszeń przeciętnego Polaka.