Jeżeli chcesz kupić narzędzia do firmy to ja mogę polecić CI jedno miejsce w sieci
zerknij sobie norsteel i zobacz co może być Ci potrzebne. Tam mają naprawdę duży wybór zarówno części do produkcji jak i innych więc powinieneś znaleźć to co jest CI potrzebne.
Zależy do czego i jakiej firmy potrzebujesz narzędzia my jesteśmy firmą produkcyjną więc u nas niezbędne są taśmy gumowe i różnego rodzaju inne taśmy transportujące
"Przyjdź, ciemna nocy! Przyjdź, mój dniu w ciemności!"
W obecnych czasach w zasadzie to tylko online zamawiam, dużo sprzętu marki AEG znalazłem w sklepie narzedzia.pl, są dobrze wyposażeni i w zasadzi wzystko co potrzebuję u nch zawsze znajdę. Zacząłem przez ten okres przestoju robić meble na zamówienie które wysyłam kurierem, zawsze to parę złotych można dorrobić
coś konkretnego potrzebujesz? W bricomarche jest sporo promek teraz na ryobi one+ na pewno widziałem szlifierki i wiertarki udarowe w tej promocji, jeśli masz w okolicy ten sklep to sobie zobacz, ja tej marki sprzeu często uzywam do napraw w domu
moim zdaniem wiele zalezy od tego czym zajmuje się dana firma. Jeśli prowadzisz na przykład warsztat to suwmiarki czy inne narzędzia będą niezbędne, jeśli działalność związaną z pracą biurową to komputery, serwery i tym podobne.
Mąż w pracy używa urządzeń milwaukee, pracuje w wykończeniach i często używa tych elektronarzędzi. Jak coś kupuje nowego do firmy to też od nich czyli sprzęt się sprawdza, z tego co wiem, to kilka osób z branży mu polecało te elektronarzędzia