Ostatnio sie do nich przekonalam. Soczewki sa jednak wygodniejsze. Szczegolnie jak uprawiamy takie sporty i jestesmy w ruchu. Okulary moga nam przeszkadzac i bedziemy jednak bezpieczniejsi jak zalozymy soczewki. A teraz latwo takie dostac. Kupimy je bez problemu.
Wiadomo że uprawianie sporu w okularach bedzie niebezpieczne dla waszego zdrowia, no chyba że macie jakieś specjalne okulary. Według mnie lepszą opcją będzie wybranie soczewek zamiast okularów.
Teoretycznie soczewki to dobry wybór, tylko nie każdy je może nosić. W tej grupie jestem i ja. Dlatego ja korzystam z tej oferty okularów korekcyjnych. Jest bardzo duży wybór okularów od najlepszych producentów na naszym rynku.
Moim zdaniem, soczewki są wygodniejsze nie tylko w sporcie, ale też na co dzień. Teraz, kiedy panuje koronawirus, kupienie ich przez internet jest jedynym rozsądnym rozwiązaniem.
Ja na początku miałam spory problem z przyzwyczajeniem się do soczewek ale teraz nie używam ich tylko gdy chcę pobiegać czy zagrać w tenisa. Okazały się świetnym rozwiązaniem na każdą sytuację. Aktualnie postanowiłam się zaopatrzyć w sklepie online i muszę powiedzieć że jestem bardzo zadowolona z ceny i jakości obsługi klienta.
Oczywiście, że soczewki są wygodniejsze. Soczewki jednodniowe osobiście lubię najbardziej, można po zdjęciu wyrzucić od razu i rano założyć nowe z opakowania.