Jakie organizujecie urodziny dla swoich dzieci? Moja córka w tym roku chce zaprosić koleżanki i zastanawiam się co zrealizować. Kilka pomysłow wpadło mi do głowy, ale nie wiem na co konkretnie postawić i co może zainteresować 8 letnie dziewczynki.
Polecam bańki mydlane u nas są prawie na każdej imprezie. Małe paczki kredek, ołówków lub długopis ze zmienianymi kolorami (u nas hit ). Zawsze drukuję małe "kolorowanki" nawiązujące do tematyki urodzin. Dodaję też po kilka tematycznych naklejek- koszt niewielki, a jeszcze nie spotkałam się z dzieckiem, które nie lubiłoby najklejek Dzieciakom podobały się też wesołe gumki do ścierania (jakieś zwierzątka, autka, itp.). Bierki, karty do Czarnego Piotrusia, lub inne gry. Ostatnio przygotowaliśmy sakiewki z bilonem do wykorzystania na automatach w figloraju- dzieciaki mogły wybrać, czy sobie w coś zagrają, czy kupią coś z automatów z gadżetami.
Jeśli jednak nie masz na to ochoty to wynajmij salę zabaw. Na miejscu animator powinien opracować ciekawe atrakcje dla maluchów.
Ostatnio zmieniony 01 kwie 2020 15:07 przez MamaAnia, łącznie zmieniany 1 raz.
Najlepiej zorganizować w jakiś specjalnym miejscu, który organizuje tego typu wydarzenia np. jakieś sale zabaw itp. ja swojej Kasi zawsze wyprawiam w takich salach i dzieci są bardzo zadowolone
Lubię organizować urodziny dla moich dzieci, bo wiem jaką im sprawia radość taka impreza. Wiem już co mam upiec, zamówić i przede wszystkim jakie prezenty zakupić.
Urodziny dziecka należy zaplanować od wyboru właściwej sali zabaw. Może Chatka Gagatka na warszawskim Targówku? Nasze dziecko, jak i jego koledzy, koleżanki, wybawili się tam za wszystkie czasy. Na miejscu czekały na nich takie atrakcje jak animacje, czy piniata!