Świetnej jakości kosmetyki naturalne znajdziesz tutaj sklep.bellita.waw.pl. Też stawiam na naturalne kosmetyki, bardzo pilnuję żeby miały dobry skład. Nie chcę już wklepywać w siebie chemii. Cieszę się, że ludzie są coraz bardziej swiadomi.
Ja stosuje kosmetyki Bielendy z serii Botanic spa rituals i przyznam, że są bardzo dobre bo nie mają sztucznych parabenów, silikonów czy też barwników a mój ulubiony aloesowy żel do pielęgnacji ciała ma 100% składników aktywnych pochodzenia naturalnego
Ja tez powiem szczerze pilnuję własnie, zeby dany kosmetyk miał dobry skład itd. też takim odkryciem dla mnie były np kosmetyki do pielęgnacji tatuażu Jak Tattoo Butter loveink, nie maja żadnych parabenów, substancji ropopochodnych.
Mnie koleżanka poleciła kosmetyki Prouve. Maja bardzo dobre produkty zarówno do pielegnacji ciala jak i do prania. Pieknie pachną a nie uczulaja ,gdyż są produkowane na bazie naturalnych produktów, w swoim składzie mają francuskie olejki eteryczne które pięknie nadają zapach wypranemu praniu. Warto wypróbować.
Uwielbiam naturalne kosmetyki. Bardzo lubię też te kolagenowe. Ostatnio czytałam więcej o konopiach i zamówiłam sobie na spróbowanie konopny olejek cytrusowy do masażu india i powiem wam, że na ten moment moja skóra jest dużo przyjemniejsza w dotyku.
Odkąd pamiętam kupuję tylko i wyłącznie naturalne kosmetyki mam kilka swoich ulubionych marek, w tym kosmetyki Bielenda, które nigdy mnie nie zawiodły naturalne składniki, wysoka skuteczność produktów i wydajność to coś co mnie w pełni satysfakcjonuje