To ja bym Ci Sendit doradziła. To dokładnie jest broker kurierski dzięki czemu masz najlepszych kurierów do wyboru i to w konkurencyjnych cenach. Najlepiej jak na ich stronę wejdziesz, tam wszystkiego się dowiesz o kosztach, pakowaniu itp.
Takie rozwiązania niestety nie zawsze się sprawdzają, a mam tutaj na myśli przede wszystkim zamówienia dotyczące sklepów zagranicznych. Nie zawsze oferują one bowiem dostawę do Polski. Są jednak firmy, które pośredniczą w tego rodzaju zamówieniach i są w stanie zrealizować sprawną dostawę do kraju (a przy tym obniżyć całkowite koszta dostawy).
"Przyjdź, ciemna nocy! Przyjdź, mój dniu w ciemności!"
Ja myślę o sprzedaży na terenie Rumunii i zastanawiam się nad skorzystaniem z oferty tej firmy kurierskiej.
Z tego co widziałam ma bardzo dobre ceny i szybki czas dostawy. Poza tym cieszy się pozytywną opinią.
Bardzo polecam kurierów z firmy riders.uber.com, naprawdę świetni. Są solidni, terminowi, przez co godni zaufania. Do tego wg mnie mają atrakcyjne ceny, ale też fajne promocje, które pozwalają zaoszczędzić kasę.