Jak odpoczywać w wakacje?
-
Jak odpoczywać w wakacje?
Macie już jakieś pomysły na to, co będziecie robić w wakacje?
Sama szukam dopiero jakichś ciekawych rozwiązań.
Sama szukam dopiero jakichś ciekawych rozwiązań.
Re: Jak odpoczywać w wakacje?
Taki rejs po Wisle widziałam, można urządzić urodziny, wesele a nawet zaręczyny. W takiej scenerii , wymarzone.
My wybieramy się znacznie dalej bo az do Azji, do Sri Lanki. Znajomi tam byli i bardzo sobie wyjazd chwalili a że żona kocha azjatyckie klimaty to namówiła mnie na taki wyjazd.
-
W Wakacje zawsze bardzo trudno się odpoczywa.Takie jest moje zdanie w tej całej sprawie.
Najlepiej odpoczywać aktywnie. U mnie mały przedsmak takiego wypoczynku będzie już w czerwcu gdyż wybieram się na spływ łodziami pontonowymi Dniestrem. Wyjazd organizowany przez Wytwórnię Wypraw z noclegami w plenerze, integracją przy ognisku jaki zwiedzaniem pięknego Lwowa. Zapowiada się cudna zabawa w dobrej cenie i pod okiem instruktorów.
Na odpoczynek składa się przede wszystkim dobrze dobrane miejsce na nocleg. Co to za frajda wypoczywać pod przeciekającym dachem w warunkach wartych przemilczenia? Dlatego my postawiliśmy na pełen komfort! A stało się to możliwe za sprawą apartamentu w Gdańsku, w którym wypoczęliśmy w komfortowych, zadbanych warunkach. No i wyposażenie zrobiło nie lada furorę!
-
ja zazwyczaj jade na wakacje na 2 tygodnie jeśli za granicę. Albo leże na plaży i sie resetuje
A czasami na jakąś wycieczkę fakultatywną się wyskoczy. ogólnie uwielbiam ciepłe kraje na taki wypoczynek.

Ja wychodzę z założenia, iż najwazniejsze w tym wszystkim jest znalezienie właściwego miejsca na nocleg. Uwierzcie, zdecydowanie warto. Willa Oleńka w Beskidach zapewniła mi pełen komfort i relaks, dzięki któremu w pełni wypocząłem i wróciłem pełen sił do pracy. A do tego warto cieszyć się z otoczenia, jak ja chociażby z tego górskiego. 

Ja postanowiłam odpocząć z dala od zgiełku i kłopotów. Dlatego za cel wypoczynku obrałam Centrum holistycznej odnowy Siódmy Las. Tam odzyskałam harmonię! A to za sprawą warsztatów kulinarnych, medytacji semantycznych czy detoksu aloesowego. Było warto!
Hej dużo ciekawych propozycji maja na blogu feriotravel, można skorzystać z ich rad ,gdzie warto pojechac na wakacje