Zamierzam iść na GOKARTY i BIEGANIE
Zamierzam iść na GOKARTY i BIEGANIE
Świetna zabawą jest odwiedzenie toru z gokartami, mozna pośmigać ze znajomymi. Problemem zawsze jest cena ale grupowo na pewno sa jakieś zniżki. Polecam tę formę rozrywki. Ponadto, sprawdziłem wagę i nie wierzę, że mnie oszukuje... ważę 69kg przy wzroście 160cm zatem, czas na bieganie.. motywujcie mnie!
Re: Zamierzam iść na GOKARTY i BIEGANIE
Idę razem z Tobą tylko powiedz gdzie! 

Widzę, że chyba nie byliście na zbyt wielu torach kartingowych. Jednym z lepszych jest zdecydowanie Kartingowy Narodowy w Warszawie. Sporo możliwości zarówno dla dzieci oraz większych grup. Super zabawa oczko.
a po co to jest
-
gokarty są super! byłam jak byłam mniejsza ale teraz z moim TŻ szukamy właśnie nowych wrażeń i stanowczo muszę to powtórzyć, bo już w ogóle nie pamiętam
-
W takim razie mamy podobne plany.
W moim przypadku odchudzanie było raczej powolnym procesem, a praktycznie stało w miejscu, bo robiłam to nieprawidłowo, dopiero od kilku tygodni korzystam z porad no i jest faktycznie lepiej.
Akurat gokarty to bardzo dobry pomysł. Sama zastanawiam sie, czy nie namówić mojego faceta na wypad. Sporo czytałam o tym torze i to podobno jedyny w Warszawie asfaltowany tor więc na pewno dobrze się na nich jeździ.
-
Gokardy to nie da mnie jazda