Dobra, już wszystko wiem. Zgłoś się do pixelshark.eu - mąż korzystał z ich pomocy i jest bardzo zadowolony. Można liczyć na fachową pomoc ekspertów w tym temacie związanym z aplikacjami mobilnymi i zadowalające efekty końcowe
ja również prowadzę mała firmę mamy 5 pracowników i myslę nad zakupem CRMa . Pomogłoby nam to w obiegu dokumentów i komunikacji bo robi się to coraz bardziej kłopotliwe. A tak każdy by wiedział co jest już zrobione lub kto ostatni pracował na dokumencie żeby nie było nieporozumień i dochodzenia swoich racji po logach w historii edycji
Wraz z mężem zadecydowaliśmy o założeniu firmy w postaci drukarni. Doszliśmy do wniosku, iż to znakomity pomysł, gdyż w naszej okolicy brakowało tego typu miejsca, zainteresowani zaś, w celu wydruku, musieli jeździć do sąsiednich miast. Mieliśmy lokal do dyspozycji, pozostało zaopatrzyć się we właściwy sprzęt. Ten dostarczyli nam Fujifilm fujifilmsericol.com.pl/ . Farby drukarskie, akcesoria sitodrukowe a przede wszystkim drukarki przemysłowe, wielkoformatowe (także cyfrowe) to sprzęt o wysokiej jakości, bez którego osiągnięcie sukcesu nie byłoby możliwe.
Jest taki program, a konkretnie oprogramowanie, jak mb24. Korzystają z niego biura rachunkowe, jeśli chcą w jakiś sposób sobie pomóc, z wypisywaniem faktur, z rozliczeniami i z kontaktem z klientem. Możecie się nad tym zastanowić, jeśli potrzebujecie takiego prostego, łatwe i taniego rozwiązania.
Ostatnio zmieniony 15 paź 2019 10:42 przez monika8934, łącznie zmieniany 1 raz.
W jednej z firm pracuje od roku na początku było tam mało pracowników i klientów. Jednak z czasem się zaczęliśmy rozrastać Zarządzanie obiegiem dokumentów w naszej firmie jest dość utrudnione szukamy dobrego systemu do dokumentacji
Własna firma to fajna sprawa, ale jak patrzę na te wszystkie podwyżki zus-u dla przedsiębiorców to zastanawiam się, czy to była jednak rzeczywiście dobra decyzja, własny etat gwarantuje na pewno więcej spokoju
fajna sprawa, fajna, Tylko jest jeszcze jedna rzecz. Trzeba ogarniać takie rzeczy jak Zusy, Podatki, vaty i w ogóle. Zazwyczaj korzysta się z ksiegowych. Ale ja np od jakiegos czasu korzystam z pewnej platformy. System połączony jest z CRM, magazynem. Są tutaj też takie narzędzia jak deklaracje i raporty JPK oraz kasa / bank i jeszcze kilka innych.
Mieliście okazję korzystać już z księgowości online? Zależy mi na tym, aby poznać jakieś opinie, ponieważ wiem, że taka księgowość to spora oszczędność. Znajomy polecił mi wfirma z tego względu, że można prowadzić w tym miejscu kadry i płace oraz rozliczać pracowników. Dla mnie to świetna opcja, a jak Wy uważacie?