Nie wyobrażam sobie tego - tak szczerze pisząc Wczoraj się przeprowadziliśmy. Niby małż sam zadbał o umeblowanie - nie widziałam go ani razu i przyjechałam strwożona na gotowe, ale okazało się, że naprawdę wygląda bardzo fajnie, czym niezmiernie mnie zaskoczył. No ale mimo, że meble są, to zostało najgorsze, czyli wszystkie detale, rozpakowanie tych waliz i kartonów, które zalegają na całej podłodze, poustawianie, powsadzanie, a do tego niedziela pracująca, więc załamka.
Niedawno to przerabiałam. Moja babcia ma takie powiedzenie: "lepiej się dwa razy spalić niż raz przeprowadzić". Jednak w tych ludowych mądrościach jest jakieś ziarno prawdy...
Molly pisze:Niedawno to przerabiałam. Moja babcia ma takie powiedzenie: "lepiej się dwa razy spalić niż raz przeprowadzić". Jednak w tych ludowych mądrościach jest jakieś ziarno prawdy...
Hee, a oglądałam ostatnio fajny filmik jak to wygląda w Japonii. Przyjeżdża firma która wszystko pakuje przewozi a następnie rozpakowuje. Nic nie musimy robić
[quote="kier"]Hee, a oglądałam ostatnio fajny filmik jak to wygląda w Japonii. Przyjeżdża firma która wszystko pakuje przewozi a następnie rozpakowuje. Nic nie musimy robić
Ja się dziś przeprowadzam ale znalazłam sposób na to a mianowicie dobrą ekipę, która przeprowadzi przeprowadzkę, zostanie mi tylko rozpakowanie się co zapewne zajmie mi klika ładnych godzin.
Ja ostatnio meblowałam swoje biuro - sprawiłam sobie świetne biureczko - marki brw Tutaj możecie sobie przejrzeć ich ofertę - generalnie biurek jest cała masa - do wyboru, do koloru.
Warto jest szukać promocji, obecnie jest ciekawa oferta czyli możliwość kupna mebli bez podatku vat. To bardzo duża zniżka, szczególnie jeśli robi się większe zakupy. Ja jak na razie ograniczyłam się do kupna biurka ale myślę, że wkrótce wymienię również regały biurowe.