Jak już się Wam uda kupić okna, to szybko wchodźcie sobie na stronę https://fernand.pl/ . Macie tam wybór odpowiednich klamek i też jeszcze dodatkowo znajdziecie sobie tam elementy i akcesoria do drzwi, bo bardzo często wymienia się je razem z oknami.
Jeśli chcesz zakupić okna z PVC, drewna czy aluminium to stawiaj na polską jakość i zamów je u tego producenta Drutex. Dzięki nim w atrakcyjnej cenie dostajesz jakość na lata a to tylko część ich oferty bo mają także drzwi, rolety czy systemy fasadowe. Zapoznaj się z pełną ofertą i dobierz coś dla siebie.
Właśnie dlatego jeżeli będziecie potrzebowali przede wszystkim profesjonalnego wsparcia w zakresie wyboru porządnej stolarki okiennej do swojego domu, to w mojej opinii jak najbardziej warto zwrócić uwagę na ofertę firmy Domega z Poznania u których znajdziecie kilka fajnych producentów, ale jednocześnie licząc na pełne wsparcie obsługi i dotrzymanie terminów samej realizacji. Dlatego koniecznie dajcie znać jak się poszukiwania udały i czy zakup poszedł po prostu pomyślnie.
W tym temacie mam już doświadczenie i mogę Ci śmiało polecić wizytę w https://effra.pl/. Jest to firma która posiada bardzo bogatą ofertę okien PCV a także aluminiowych. Ponadto znajdziecie u nich również drzwi, rolety, żaluzje fasadowe i bramy garażowe najlepszych producentów. Zatrudniona tam kadra posiada niesamowitą wiedze dzięki której z łatwością wybierzesz najlepszą dla siebie opcję a dodatkowo wykonają dla Ciebie montaż. Wszystko to w bardzo rozsądnej cenie. Sama skorzystałam z oferty i uważam że to była najlepsza decyzja.
Jeśli szukacie okien z wyższej póki to zobaczcie ofertę Fakro - i ich okna Innoview. Są rewelacyjne - od środka drewniane, od zewnątrz aluminiowe. Super wytrzymałe, bardzo eleganckie. Wykonane z najwyższej jakości materiałow są szczelne, bezpieczne, energooszczędne.
No ja z przyzwyczajenia będę polecać Oknoplast. W Sampre mi polecili, pokazali parametry i te okna, szczególnie te cieplejsze modele, robią robotę. A jak do tego dołoży się rolety zewnętrzne (warto) to już zupełnie inna jakość. Oczywiście elektryczne a nie na tym sznurku
Renowacja nie poprawi ich parametrów. Jedynie wygląd. A stare okna, takie koło 20 lat, maja kompletnie inne parametry niż najnowsze. Nawet te tańsze spokojnie przebijają parametrami tamte. Wystarczy popatrzeć na okna wspomnianego Oknoplastu, albo udać się do jakiegoś salonu, jak Sampre. I sobie porównać parametry. I wszystko stanie się jasne.