U jakiego dewelopera najlepiej kupić nowe mieszkanie? Jak ja szukałam mieszkania z pomocą przyszli mi http://www.nieruchomosci.mawen.pl Świetne doradztwo i pomoc administracyjna, prawna. Polecam każdemu. Dodatkowo zajmują się obsługą administracyjną i zarządzaniem lokalami, obsługą techniczną i eksploatacyjną, obsługą finansowo-księgowa i prawną, e-zielenią i czystością, e-zarządzaniem, e-kartoteką, inwestorstwem zastępczym, projektowaniem wnętrz. Mają szeroki wybór ofert, każdy może znaleźć coś dla siebie. Polecam.
Ja tam znalazlam sama mieszkanie Niedawno sfinansowalam, i bede się przeprowadzać do Straszyna na osiedle Soszkowo (to jest dosłownie przy samym Gdańsku, bo nawet autobus do centrum jest bezpośredni). Dlaczego Gdańsk? Bo to jest bardzo fajne miasto - duża aglomeracja, więc możliwości też większe. Nad morzem, za rok nie trzeba będzie nawet za bardzo wyjeżdżać. A dlaczego nie w centrum? Mieszkałam w centrum dużego miasta przez całe swoje życie. To męczy. Tu gdzie kupiłam mam tyle zieleni, że chyba biorąc wszystkie moje okolice mieszkań nie bylo tyle razem wzietych I wydaje mi sie, ze dla dzieci takie miejsca są lepsze, zawsze pobiega, pobawi sie, a ja nie będę się musiała bać, że puszczam w sam rynek 10-letnie dziecko
Zdecydowałam się na gotowy apartament, zaprojektowany już, bo zajmował się tym deweloper. W Lublinie apartamentynaleczowska.pl, bardzo mi się podoba okolica i dzięki temu miałam jeden kłopot mniej... Teraz trzeba zastanowić się jak wykończyć mieszkanie
a może zastanów się nad aukcjami komorniczymi? to bezpieczne rozwiązanie no i znacznie tańsze niż kupowanie od pośrednika nieruchomości czy samemu na własną rękę. jak chcesz to tutaj http://www.czosnyka-komornik.pl/categor ... uchomosci/ jest dość sporo takich ogłoszeń i to nie tylko nieruchomości, samochody i inne sprzęty również licytują
Właśnie urodziło mi się 3 dziecko i czas rozglądać się za większym mieszkaniem. Możecie polecić jakiegoś sprawdzonego dewelopera we Wrocławiu ? Szukałam troszkę na własną rękę czytam że dobrą opinią cieszy się vantage-sa.pl. Co o tym sądzicie ? Czy ktoś o nim coś słyszał ? Czekam na Waszą opinię
Przeglądałam ostatnio Centrum Zana i uważam ich ofertę za bardzo korzystną.
Sama gdy bym szukała czegoś w Lublinie to zainteresowała bym się ich ofertą!
Wszystko zależy od tego, gdzie chcesz mieszkać. Bardzo polecanym deweloperem w Gdańsku jest ta firma Eurostyl. Mają nawet specjalny dział, która pomaga w kwestiach kredytowych. Tak, aby klient miał jak najmniej biegania i jak najkorzystniejszą ofertę.