Też się zastanawiam teraz nad różnymi rzeczami do mieszkania i tak trafiłem na ofertę firmy, która oferuje drzwi harmonijkowe. Wiem, wiem, że były najbardziej popularne w latach 80-90 ale wydaje mi się, że przechodzą swój renesans. Na kilku blogach nawet widziałam zdjęcia z aranżacji mieszkań i nadal mi się to podoba. Chyba jestem już stara
Jeśli chodzi o drzwi, to tam gdzie się dało mamy drzwi przesuwne. Jeśli zaś chodzi o okna, to zakupiliśmy z mężem ostatnio rolety wolnowiszące w sklepie z roletami Familyrollo. Zrobiło sie w domu tak jakby cieplej i przyjemniej. Dotychczas okna były jakby to powiedzieć - gołe. Teraz cały dom nabrał klimatu, jest naprawdę bardzo miło. Rolety nie były drogie, a gatunkowo dobre, chętnie więc Wam polecam. Może kiedyś skorzystacie.
Moskitiery to słaby sposób na walkę z komarami - wolałem zakupić specjalistyczne preparaty, Dzięki Moskito Guard stało się to możliwe, jakość tego produktu umożliwia nam walkę z komarami - wygraną przez nas.
My mamy trochę inne podejscie. Nie szukaliśmy najtańszych żaluzji bo zależało nam na tym, by kupić je na lata, a nie wymienić po chwili jak nasi znajomi. Trzeba znaleźć dobry balans między ceną, a jakością. W Agata Rolety znaleźliśmy wysokiej jakości żaluzje do sypialni i salonu, a do pokoju dziecka, łazienki i kuchni zamówiliśmy tam rolety rzymskie. Na wiosnę będziemy tam zamawiać też moskitiery. Mamy blisko bo sklep znajduje się w Siemianowicach Śląskuch, a my mieszkamy w Piekarach. Nawet gdybyśmy mieszkali dalej to spokojnie moglibysmy zamówić przez internet. Kontakt z firmą wzorowy. Polecam sklep Agata Rolety za ich produkty i poziom obsługi klienta.
Bardzo dobrej jakości żaluzje jak i rolety znajdziecie w sklepie karnix, mają naprawdę bogaty wybór rolet jak i karniszy czy też żaluzji. Sama mam w salonie zamontowane żaluzje także polecam
Według mnie to zdecydowanie za mało, jeśli chcemy pokonać komary! Dlatego postanowiłem skorzystać z nie lada pomocy, w postaci sprayu. Zaproponowany przez moskitoguard.pl/ okazał się prawdziwą, zabojczą bronią na brzeczący kłopot!
ja już chyba wszystko stosowałam żeby się przed komarami chronić ale i tak się jakoś wkradają do domu, młodszy syn jest alergikiem i na urgyzienia nie może zbyt wielu rzeczy stosować, ale bite away na szczęście pomaga, a tam nie ma żadnej chemii więc można bezpiecznie stosować