Ja meble kuchenne do swojego mieszkania zamówiłam gotowe..... Początkowo chciałam mieć robione na zamówienie ale cena trochę mnie przeraziła. Tak więc sama wymierzyłam wszystkie szafki i postanowiłam zaprojektować kuchnię na własną rękę Muszę przyznać, że całe przedsięwzięcie zakończyło się sukcesem. Kuchnia wygląda bardzo dobrze i każdy myśli, że ktoś mi ją zaprojektował. Po prostu dobrałam do niej blat ciety na wymiar ( kuchnia sama jest kwadratowa tak więc umeblowanie nie stanowiło takiego problemu, podejrzewam, ze jakby była niewymiarowa to bym się zdecydowała jednak na meble na wymiar).
W tym samym sklepie, w którym kupowałam kuchnię, kupowałam również narożnik do salonu i również byłam zadowolona z jakości.
Ostatnio zmieniony 02 paź 2019 10:36 przez tamirka, łącznie zmieniany 1 raz.
Odkryłem, że całkiem dobrą strategią, gdy ktoś pyta mnie, czy jestem ateistą, jest uświadomić mu, że on również jest ateistą, wszak nie wierzy w Zeusa, Apollona, Amona Ra, Mitrę, Baala, Thora, Wotana, Złotego Cielca ani w Latającego Potwora Spaghetti. Ja po prostu poszedłem o jednego Boga dalej.
Mnie od zawsze podobają aranżacje w IKEA podpatruję, a później szukam u rodzimych producentów podobnych Bardzo często można kupić takie meble dużo taniej
A co powiecie na tapety do kuchni ze zdjęciem, czyli tzw. fototapety? Na Decomania znalazłam ponad 1000 wzorów i teraz zastanawiam się co wybrać. Materiał też jest różny, ale myślę, że coś gładkiego, zmywalnego będzie dobre dla kuchnii. Co sądzicie?
To studio: meblewenus.pl posiada w swojej ofercie bardzo fajne meble kuchenne Wykonywali mi osobiście kuchnie na wymiar i jestem bardzo ale to bardzo zadowolona. Spisali się świetnie. Mebelki bardzo ładne, widać, że dużej jakości. Myślę, że posłużą mi przez długie lata. Tak więc możesz sobie zobaczyć ich ofertę
Ja zainwestowałam w meble kuchenne robione na wymiar ponieważ zależało mi na wysokiej jakości Mam kuchnię niestandardowej wielkości tak więc bardzo ciężkie byłoby zamówienie mebli ze sklepu tak aby były praktyczne i użyteczne.
Zamawiałam je w studio mebli kuchennych http://dombezgranic.pl/szafy-wnekowe-pr ... -porzadku/
Pozdrawiam.
Ps. mam kuchnię w tym stylu:
Ostatnio zmieniony 25 wrz 2019 08:10 przez jagodka, łącznie zmieniany 1 raz.