Konferencja dla nas
Konferencja dla nas
„Ja Kobieta – Ja Mama. Jak znaleźć wewnętrzną równowagę?”
28.03.2010; w Białymstoku; wstęp wolny
28.03.2010; w Białymstoku; wstęp wolny
Ania
Re: Konferencja dla nas
fajne, ale to baaaardzo daleko 

o, a ja miałam bardzo blisko ale już po ptokach...
Teraz wiele osób chce zorganizowac konferencję jednak nie za bardzo wie jak się za to wziąć.
Może zorganizujcie konferencje w Łodzi? Z tego co ostatnio sprawdzałam ofert jest sporo i są bardzo atrakcyjne cenowo.
Nie widzę sensu w jeżdżeniu w góry czy nad morze zeby zrobić konferencje. Dla mnie to trochę bezsensowne wydawanie kasy. My zawsze organizujemy w pobliskim hotelu albo w siedzibie firmy.
Nie widzę sensu w jeżdżeniu w góry czy nad morze zeby zrobić konferencje. Dla mnie to trochę bezsensowne wydawanie kasy. My zawsze organizujemy w pobliskim hotelu albo w siedzibie firmy.
Bardzo dobry pomysł. Akurat Łódź wydaje się być idealnym miejscem na organizację konferencji z racji na swoją lokalizację. Do Łodzi mają blisko ludzie z całej Polski.
Też uważam, ze pomysł jest dobry. Ja jednak zrobiłabym konferencje nad morzem, teraz jest idealny czas na to. Pogoda dopisuje. MI w oko wpadła ostatnio sala konferencyjna w hotelu w Dolinie Charlotty. Jest bardzo dobrze wyposażona, duża i klimatyzowana.
Mi się zdarzyło kilkakrotnie organizować konferencję, nie mam swojego ulubionego hotelu, zawsze korzystałam z bazy obiektów konferencyjnych, bardzo wygodna opcja, mam wykaz gdzie są fajne obiekty i co mi mogą zaoferować.
a cobyście powiedzieli na konferencje w pięknym hotelu pod Warszawą? Dojazd do warszawy jest rewelacyjny z każdej części Polski więc uczestnicy nie będą marudzić. A i na miejscu też znajdą nie jedna atrakcję.
Zawsze możesz zorganizować konferencje w Zakopanem.
Z tego co widziałam mają tam też w jednym miejscu dużą, świetnie wyposażoną sale i dobre ceny. Sama zastanawiam się nad konferencją w górach.
Do tej pore zawsze wszystko było organizowane w siedzibie firmy.
Z tego co widziałam mają tam też w jednym miejscu dużą, świetnie wyposażoną sale i dobre ceny. Sama zastanawiam się nad konferencją w górach.
Do tej pore zawsze wszystko było organizowane w siedzibie firmy.