Interesuje mnie zdobycie certyfikatu ACCA, szukam sprawdzonej instytucji szkoleniowej. Czy możecie polecić taką firmę w Warszawie? na innym forum ktoś np. pisał dobre o pinie o academyofbusiness, jeśli któras z was korzystała ze szkoleń tej firmy to bardzo proszę o opinie.
Jeśli macie jakieś wyjazdy na szkolenia do Poznania to mogę polecic pensjonat gdzie możecie się zatrzymac. To Nest, gdzie jest naprawdę miło i przytulnie. Właściciele to mili i przyjaźni ludzie, którzy są bardzo życzliwi. Pensjonat znajduje się niedaleko centrum- to duży plus
a ja polecam Wam firmę która zajmuje się "Nasza oferta obejmuje zróżnicowane kanały komunikacyjne. Realizujemy projekty marketingowe, public relations, relacji inwestorskich, a także zajmujemy się organizacją wydarzeń specjalnych i treningów medialnych." itbc.pl, może komuś się przyda piszcie swoje opinie na ten temat
Powiem Wam, że nawet nie spodziewałam się jak ważne są kursy, dopóki sama nie zaczęłam szukać pracy. No i faktycznie, jeśli ktoś ma te same kwalifikacje, ale porobił sobie więcej kursów od razu wskoczył wyżej. Dla większości jednak trudne jest wybranie odpowiednich kursów, ja wybrałam kursy kadrowo-płacowe. Jestem po Administracji, także dodatkowa wiedza z tego zakresu jest jak najbardziej pożądana. Wybrałam firmę BDO, przekonał mnie sposób przeprowadzania przez nich takich kursów.
Ostatnio czytałam bardzo ciekawy artykuł na temat podnoszenia kwalifikacji http://www.praca-brzeszcze.pl/porady-dl ... alifikacje. Sprawdźcie sami, można dowiedzieć się ciekawych rzeczy. Jak na przykład kto najczęściej podnosi swoje kwalifikacje, z jakiego regionu Polski i oczywiście czy to się opłaca.
Bardzo istotną tematyką są finanse i to w każdym przedsiębiorstwie. Także takie kursy księgowe czy podatkowe na pewno wiele wniosą zarówno w doświadczenia pracownika, jak również do firmy. BDO jest firmą oferującą takie szkolenia w największych polskich aglomeracjach, warto zadzwonić i zapytać!
Ja korzystałam z profesjonalnych szkoleń na temat przetwarzania danych osobowych i polecam wszystkim tę firmę do szkoleń. Bardzo dobrzy trenerzy, ciekawe zajęcia.
W jej ofercie jest wiele innych ciekawych kursów, więc jeśli ktoś chce się rozwijać to warto zainwestować. Ja pracuję w biurze z komputerem i potrzebuję szkoleń biurowych, a oferta Trenuj Sukces najbardziej mi odpowiada. Moja firma często organizuje tego typu szkolenia i bardzo dobrze, bo dzięki temu i my się rozwijamy i firma.