Jeśli macie kogoś kto zajmuje się obsługą prawną firm i możecie polecić to dajcie znać. Zależy mi na kimś kto jest radcą prawnym, tak by ewentualnie jak będzie potrzeba mógł też występować w imieniu firmy przed sądem. Będę wdzięczny za podpowiedzi w tym zakresie.
U nas w firmie tematy prawne ogrania obecnie kancelaria Pana Sangowskiego z Taczaka. Uważam, że to możliwie najlepsza opcja, kompleksowa pomoc od A do Z w takich sprawach, nie musimy się samemu i nich martwić, jak coś dotyczącego sądu, prawa się pojawia to przesyłamy temat do nich a oni już potem w ramach pełnomocnictwa ogarniają temat. Duża wygoda i jednocześnie nie trzeba samodzielnie martwić się o takie kwestie.
Przy prowadzeniu firmy pomoc prawna bardzo się przydaje, a są też takie sytuacje gdzie jest po prostu niezbędna. Uznałam, że najlepszym wyjściem będzie podjęcie stałej współpracy. Zdecydowałam się na kancelarię Węgłowski w Szczecinie na której zawsze mogę polegać i bardzo to doceniam. Lubię współpracować z profesjonalistami.
Bardzo dobra jest ta kancelaria prawna firmaprawnicza.pl z siedzibą w Łodzi o ogólnopolskim zasięgu działania. Zapewniają obsługę prawną zarówno małym, średnim, jak i dużym firmom. Każda firma może liczyć na świadczenia usług na najwyższym poziomie.
Wszystko zależy od tego czego oczekujecie od firmy. Z tego co wiem spory zakres obsługi ma kancelaria Sobczak Maciejewska Zając. Panie są bardzo miłe, a wydaje mi się, że doświadczenie takiego radcy, w waszej branży będzie wręcz niezbędne.