Jeśli chodzi o opakowania kartonowe to ja śmiało polecam firmę Media Gold. Bardzo szybko realizują zamówienie i zawsze są w stanie dopasować się do potrzeb klienta. Ich kartony są zawsze powtarzalnej jakości! Bardzo dobrze sprawdzają się przy pakowaniu delikatnych rzeczy, bo kartony są solidne, ciężko je zagiąć czy wgnieść. Bardzo polecam
Jeśli chodzi o różnego rodzaju opakowania, to moim zdaniem najlepiej sprawdzają się opakowania z tworzywa sztucznego. Są one naprawdę solidne i lekkie, więc na prawdę warto się an nie zdecydować.
No a może jest Wam potrzebna folia bąbelkowa? Ona w odpowiedni sposób zabezpieczy każdy przedmiot. Sprawdzi się w firmach transportowych, wysylkowych, jak i u nas w domu przy przeprowadzce.
Ja ostatnio znalazłam kubki i opakowania styropianowe. Zastanawiam się nad skorzystaniem z oferty. Chciałabym zmienić nasze firmowe opakowania, bo są zbyt ponure i zwyczajne. Potrzebujemy czegoś bardziej kolorowego i z naszym logo.
Jeśli chodzi o opakowanie - tu moje zboczenie zawodowe jako projektantki - patrzę bardzo.
Dużo zależy od tego jaka jest Twoja marka, w jakim stylu masz produkty. Stawialabym na naturalne materiały, minimum foli, pudełka estetyczne, eleganckie z dobrze skomponowaną grafiką w nowoczesnym stylu, być może decor rysowany ręcznie, papier opakowań z tych naturalnych, nawet makulaturowych - to uważam super na plus. https://www.fingerprint.pl/opakowania-k ... kiem-lodz/
Ostatnio zmieniony 09 lut 2021 12:00 przez kier, łącznie zmieniany 1 raz.
Zagłuszanie bólu na jakiś czas sprawia, że powraca ze zdwojoną siłą.