Strony gdzie można darmowo dodać link
-
- Kontakt:
Re: Strony gdzie można darmowo dodać link
Moim skromnym zdaniem problem jest taki bo w katalogach nie można dodawać podstron tak samo w ogłoszeniach. Ja bym chciał aby strona studia fotograficznego wsstudio.pl znajdowała się jak najwyżej i dla mnie już katalogi i ogłoszenia odpadają a miejsc tematycznych jest bardzo mało więc też nie ma co za bardzo w tym temacie szaleć... Może jakieś fora? może blogi tematyczne, ciężko cokolwiek sensownego wymyśleć, ma ktoś jakiś pomysł ?
Ostatnio zmieniony 10 lis 2016 14:54 przez kariodionko, łącznie zmieniany 2 razy.
Mylisz się. Miejsc na linkowanie podstron jest sporo. Nie ze wszystkich miejsc jednak warto linkować.
Każdy nie spamerski link jest dobry, a im bardziej wartościowy tym lepiej.
Warto zwrócić uwagę na dywersyfikację by profil linków był jak najbardziej zróżnicowany.
Warto zwrócić uwagę na dywersyfikację by profil linków był jak najbardziej zróżnicowany.
No tak, ale nie robić tego spamersko, bo to nie ma sensu.
No dużo teraz miejsc w sieci na linki.
Płatne miejsca nie koniecznie są najlepsze.

A co jeżeli chodzi o dodanie linku... robimy to tylko odnośnie strony głównej, czy możemy różnicować linki i dodawać hiperłącza do podstron? 

"Strony gdzie można darmowo dodać link" - chyba większość osobó na tym forum po to tu jest - zamieścić link w stopce.
-
nie wszyscymaria333 pisze:"Strony gdzie można darmowo dodać link" - chyba większość osobó na tym forum po to tu jest - zamieścić link w stopce.

Ja myślę, że dobrym miejscem może takie forum , gdzie co nie każdy post jest z linkiem. Prędzej czy później taka strona będzie uznana za bezwartościową jeśli na forum będą same linki. Przykładowo forum dla kobiet: forum.ullu.pl jest póki co dobrym miejscem