Sklep stacjonarny najbardziej kojarzy mi się z reklamą outdoor, czyli różne bilbordy, banery, plakaty. Ważne jest też odpowiednio oznaczyć sam lokal, by był swego rodzaju wizytówką
Moim skromnym zdaniem najlepszą reklamą dla sklepu internetowego jest automatyzowany marketing. Dzięki temu można w prosty sposób zoptymalizować całą strukturę sprzedaży sklepu, co wymiernie przekłada się na nasze zyski. Wiem o czym mówię, bo sama niedawno wprowadziłam coś takiego u siebie i muszę stwierdzić, że była to naprawdę świetna decyzja biznesowa!! A co do reszty reklamy, to może jakieś przypinki?
Ostatnio zmieniony 05 gru 2018 22:05 przez Martusia87, łącznie zmieniany 1 raz.
Akurat jeśli chodzi o sklepy stacjonarne, to szczególnie ważne jest to, by klienci dobrze kojarzyli Waszą markę. Bardzo pomaga w tym aromamarketing. Grunt to dobrać odpowiednie kompozycje zapachowe do Waszej działalności.
Moim zdaniem niezależnie od tego czy działamy w sieci czy stacjonarnie, to trzeba być obecnym w sieci. Zobaczcie sobie serwis ogloszenia.taelo.pl tam można dodać bezpłatne ogłoszenie, jest to dość duża baza fachowców, tam klienci moga dodać opinie o danym wykonawcy. Dobra opcja, bo nie trzeba mieć wcale dużych nakładów finansowych.
Polecam skorzystanie z usług firmy https://3dsystem.eu/oferta dzięki dobrej reklamie zewnętrznej pomogli mi rozpromować mój biznes i jestem im za to wdzięczna:)