Na pewno przydadzą ci się artykuły higieniczne - chusteczki, ręcznik papierowy i jakieś akcesoria do sprzątania gabinetu. Zerknij na petrusserwis.pl. Ja od lat korzystam z ich produktów i jestem zadowolona. Ich ręczniki papierowe są wytrzymałe i w dodatku wydajne - ciasno nawinięte na rolkę, starczają na bardzo długo. Ponadto mam też od nich zestaw do sprzątania wiadro ultraspeed z mopem i powiem ci, że jestem zachwycona. Mop doskonale zbiera zabrudzenia, nie trzeba szorować, mycie podług przebiega bez wysiłku Podobnie jest z jego płukaniem i czyszczeniem - raz dwa i wyczyszczony, zero wysiłku.
Wdrożenie nowoczesnego systemu do zarządzania placówką medyczną pozwala na odciążenie personelu i usprawnienie wielu procesów. Dzięki e-rejestracji pacjenci sami mogą umawiać się na wizyty, czy też mieć podgląd na swoje miejsce na liście oczekujących. Z kolei elektroniczna archiwizacja dokumentacji medycznej pozwala szybciej znaleźć interesujące dokumenty i skrócić wizytę u specjalisty.
Do mojego gabinetu, przez dłuższy czas, poszukiwałam artykułów z zakresu medycyny estetycznej. Wreszcie udało mi się je zakupić - a to za sprawą sklep-estetyczny. Tam znalazłam całą masę interesujących produktów, które zawitały w moim gabinecie. No i oczywiście codziennie z nich korzystam!
Najważniejsze było wyposażenie takiego gabinetu. Ogromnym zainteresowaniem cieszą się produkty, które zostały nam dostarczone przez specjalistów z jolash.pl/ . Ich jakość robi wrażenie , znacząco wpływają na urodę klientek!
A czy meble do gabinetu udało Wam się zakupić? W takim miejscu najlepiej powinny się sprawdzić meble medyczne. Zachęcam do zawiązania współpracy z producentem POLONLABOR , odpowiadającym za produkcję mebli medycznych. Udzielą Ci także pomocy przy aranżacji, będziesz mógł liczyć na dodradztwo.
Prawdziwym hitem w naszym gabinecie są sztuczne rzęsy o naturalnym efekcie/ . Dostarczane przez Prawdziwym hitem w naszym gabinecie są sztuczne rzęsy o naturalnym efekcie.
Co do wyposażenia gabinetu w sprzęty do medycyny estetycznej to zgłoście się do FormaTK Systems. Z nimi porządnie wyposażycie swój gabinet, mają sprzęty wysokiej klasy, innowacyjne. Są wręcz liderem w dziedzinie nowoczesnych technologii, jako pierwsi na świecie zaprezentowali system IPL. Sprawdźcie sobie szczegóły na stronie, ja dodam tylko, że wysoka jakość idzie u nich w parze z rozsądnymi cenami. W Polsce ich dystrybutorem jest firma KT Medical z Warszawy, solidna firma.
Widzę, że zajmujecie się też stylizacją rzęs, więc jeśli chodzi o mnie, to super producentem jest professional-lashes. Jeśli chodzi o ich produkty, czyli rzęsy, jak i wszystkie akcesoria, to są one bardzo dobrej jakości. Mają one również bardzo dobre ceny, ktore na pewno również ą bardzo ważne.