Do świąt niby daleko, ale zleci jak z bicza strzelił. Ja zawsze kupuję książki i jest okej. Nawet jak się komuś nie spodoba, to wam przecież nie powie, bo w święta nie wypada .
Jeżeli mogłabym wam coś doradzić, to z tego co wiem, bardzo ciekawe propozycje w zakresie prezentów świątecznych można znaleźć na stronie tej księgarni taniaksiazka, mnie udało znaleźć się tam kilka ciekawych książek dla mojego chłopaka i mam zamiar mu wręczyć przy najbliższej okazji.
Mi te markowe okulary przeciwsłoneczne bardzo się spodobały. Mają oryginalny kształty oprawek, w kolorze brązu ( będą pasować do cery żony). Jest też gwarancja na 24 m-ce. Moim zdaniem to będzie dobry prezent.
Sama otrzymałam niedawno Garett Women Karen złoty i powiem wam, że jestem zachwycona z takiego prezentu. Smartwatch okazał się doskonały i bardzo ładnie się prezentuje
Ja ostatnio zamówiłam na urodziny mojej siostrze z ZAPACH-ORIENTU perfumy. W sklepie mają szeroką gamę zapachową i był to oryginalny prezent Zdecydowanie polecam po prostu jakieś prezenty za małą kasę, ale za to konkretne.
Uważam że każda kobieta ucieszyłaby się z biżuterii na prezent. Piękne p naszyjniki, kolczyki i bransoletki. Ja już złożyłam zamówienie. Kupiłam dla siostry z okazji urodzin bransoletkę.
ja uwielbiam bransoletki na każdą okazję to takie piękne!
Ja mam takie zdanie, że lepiej zawsze w domu trzymać gdzieś schowany jakiś zapasowy podarek. W końcu każdemu w końcu zdarzy się zapomnieć o jakiejś okazji, a taki ukryty podarunek to idealne rozwiązanie. Do tego nie trzeba mieć odłożone funduszy na ewentualny prezent, chociaż obecnie nie jest to problem, ponieważ istnieją szybkie pożyczki.