Aico w swojej ofercie mają zabawki do kąpieli - także warto nad tym pomyśleć. Dziecinka uwielbia się bawić zabawkami w takim typie, absolutnie udany wybór. Jest w czym przebierać.
Zakupy prezentowe dla dzieci na święta dobrze jest rozlożyć w czasie i kupowac już kilka miesięcy przed świętami. Po pierwsze nie odczujemy tak tego finansowo. Po drugie w okresie poprzedzającym bywają znacznie lepsze ceny. Po trzecie prezenty można skuteczniej przemyśleć. Jesli nie macie na prezenty dużego budżetu, radze zerknąć sobie na stronę Egmontu.
Aktualnie mają zniżki na wiele komiksów, w tym na przyklad na komiksy z Kaczorem Donaldem, które jako dziecko sama uwielbiałam. Aktualnie czytają je również dzieciaki w mojej rodzinie:
Ja trafiłam na świetną opcję prezentu dla córki. Jest to malutki domek do sklejania. Znajoma poleciła mi sklep, w którym co roku są promocje związane z Black Friday. Zamierzam poczekać i kupić ten domek. Z tego co zdążyłam się zorientować, mają wiele ciekawych propozycji dla dzieci.
Staramy się zapewnić dzieciom max ruchu, dlatego pod choinkę dostana gokarty na pedały. Mam nadzieję, że na wiosnę się wszystko uspokoi i będą mogli swobodnie pojeździć,