Twoje mieszkanie nie musi być nudne. Jest wiele ciekawych gadżetów, które nieco urozmaicą wnętrze. Przykładem jest wieszak na kurtki o ciekawym kształcie np.:
Taki kreatywnywarsztat.pl świetnie się prezentuje i jest bardzo praktyczny.
Polecam zerknąć do oferty sklepu kreatywnywarsztat.pl - znajdziecie tam mnóstwo ciekawych elementów wystroju
W każdym mieszkaniu można zrobić coś z niczego. Ja ostatnio byłam u znajomej i ona miała pięknie upięte firany i wyglądały cudnie. Dlatego jestem zdania, że z niczego można na prawdę zrobić coś.
Szczerze mówiąc, to ja wiele ciekawych pomysłów, które później zrealizowałam, znalazłam na stronie http://www.decomania.pl/ , a jest to strona internetowa, jednego z najbardziej znanych sklepów właśnie jeżeli chodzi o wystrój wnętrz. Ja zamówiłam się tam świetne panele ścienne, które ozdobiły mój salon, myślę, a dodatkowo myślę, że każdy przeglądają ich asortyment, znajdzie coś odpowiedniego dla siebie.
Ja zamiast tego wieszaka dałabym takie kolorowe ramki ze zdjęciami.
Mogłyby być różnokolorowe i ciekawie rozmieszczone niekoniecznie równo i symetrycznie.
Świetne! Ja zazwyczaj szukam inspiracji na Pintereście, a potem próbuję samodzielnie wykonać różnego rodzaju dodatki.
Po remoncie kuchni, wezmę się również za nią!
Widziałam ostatnio w przystępnej cenie wieszaki na: versanis.pl znajduje się tam wiele pomysłowych, kreatywnych wieszaków. Każdy znajdzie coś dla Siebie wyjątkowego do każdego wnętrza. Taki wieszak jest także dekoracją wnętrza i warto przed zakupem dobrze się zastanowić.
Czasy się zmieniają i coraz więcej osob decyduje się na zamówienie dekoracji do domu przy pomocy technologi drukarek 3d. Firmy oferują nie tylko naczynia, ale również makiety i figury. Jestem zachwycona takim rozwiazaniem, a wy?