Moim zdaniem nie wszystkie, ja osobiście wiele słyszałam pozytywnych opinii na temat tego portalu randkowemu mydwoje. Ponoć dokładają wszelkich starań, aby każdy mógł znaleźć tą wyjątkową osobę. Teraz nawet wprowadzili ciekawą opcję - Filtr 2.0 My dwoje, która dzięki gotowym zestawom pytań i odpowiedzi o wiele łatwiej można poznać drugą osobę. Według mnie to hit z którego warto skorzystać.
Czasami zdarzają się takie miłości dzięki portalom randkowym, sama znam jeden taki przypadek. Poznali się przez portal, a teraz są już kilka lat po ślubie i mają synka.
Ja poznałam swojego obecnego chłopaka właśnie na portalu randkowym kochaj.pl i planujemy wspólną przyszłość, kochamy się. Dobrze nas tam wybrali, mają test dopasowania który stara się jak najlepiej dobrać partnera. Więc jest to możliwe i zdarza się.
Nie wiem czemu aż tylu ludzi ma uprzedzenia w związku z szukaniem miłości w internecie, bo w dzisiejszych czasach to nic nowego.
Tylko jedną podstawową zasadą jest to, że trzeba szukać w odpowiednich miejscach.
Generalnie szukanie miłości w internecie jest mega przyjemne, sama od czasu do czasu chodzę na randki i póki co jeszcze nie znalazłam swojego jedynego, ale za to poznałam fajnych ludzi.
A jak to jest u Was? Szukacie w internecie czy w realu?
Oczywiście, że można. Wielokrotnie chodziłam na randki z portali randkowych i poznawałam super facetów. Będę chodzić na takie randki w dalszym ciągu, teraz zrobiłam sobie krótką przerwę ponieważ dużo pracuje i nie mam na nic czasu. Czytałam o tym wiele w internecie, co robić i jak robić, jak zachowywać się na randkach, co lubią w nas faceci. Również o tym jak nawiązać kontakt.
Portale randkowe to często idealne miejsce do znalezienia idealnej miłości. Na samym początku znalezienie wspólnego języka z jakąś osobą może być trudne.
Moim zdaniem na portalach randkowych też można znaleźć bliską nam osobę. Nie koniecznie musi to być parter na całe życie ale może być to przyjaciel, lub ktoś na naprawde bliski.