Witam!
Szukam dobrego programu do wykonywania projektów budowlanych, chciałabym zapytać Was z jakich CAD-ów korzystacie same i czy możecie powiedzieć mi coś więcej na ZwCAD 2022 ponieważ zależy mi na jak najlepszym wyborze w tym zakresie
W mojej ocenie szukając zarówno dobrego programu do tworzenia rozbudowanych projektów, to akurat tutaj warto zwrócić uwagę na ZwCAD 2022 który nadaje się do rozbudowanych projektów, który cechuje wsparcie szkoleniowe, funkcjonalność i profesjonalna obsługa techniczna. Najlepiej będzie po prostu przez miesiąc go przetestować za darmo i upewnić się czy to racjonalny wybór dla Was.
Tutaj jak najbardziej mogę się zgodzić z wypowiedzią poprzednika, jeżeli chcecie znaleźć odpowiedni program CAD do efektywnej pracy przy nowych projektach to mogę jak najbardziej polecić do sprawdzenia ZwCAD 2022 ze względu na funkcjonalność, rozbudowaną bazę nakładek, dodatkowe szkolenia i też możliwość darmowej przetestowania przez 30 dni.
Dzięki wielkie za informacje! Na pewno wezmę pod uwagę i mam nadzieję, że jeszcze trochę wskazówek się pojawi a ja podejmę jak najlepszą decyzję w tym zakresie.
Na pewno do tworzenia rozbudowanych projektów budowlanych liczy się znalezienie odpowiedniego programu, podzielam opinię że dobrym kierunkiem testów jest również ZwCAD 2022 którego wsparciem technicznym zajmuje się firma Informatyczna Szansa, która na pewno skutecznie Ci w tym pomoże i do tego w przypadku tworzenia projektów ze zintegrowanymi nakładkami i wsparciem szkoleniowym.