Gdybym była niezadowolona ze swoich włosów, to po prostu udałabym się do dobrego fryzjera, który podsunąłby mi jakieś pomysły, albo po prostu poprosiłabym, żeby się tymi włosami zajął. Nie wiem, po co kombinować. Dziewczyny, poszukajcie tu http://lorealprofessionnel.pl/salon-locator W Salonie Expert uratowano właśnie moje włosy i wszelkie problemy się skończyły.
Hej dziewczyny ja od roku używam tylko jednej marki i jest to dove i chyba czas coś zmienić. Możecie polecić jakąś? Musi intensywni pachnieć może też jakiś żel do mycia ciała jeszcze również intensywnie pachnący.
Olejowanie włosów - hit! Tylko trzeba dokładnie spłukać/umyć głowę, bo może się skończyć tym, że na drugi dzień juz w południe będziemy mieli efekt tłustych włosów zamiast ładnie wyglądających!
Dla mnie ładne włosy to gęste. Każdy tęskni za czymś czego nie ma. Mnie natura obdarzyła bardzo rzadkimi i cienkimi włosami Ale po ostatnim moim odkryciu to już nie jest dla mnie duży problem. Wystarczy, że spryskam włosy a mikrowłókna w nim zawarte dają efekt zagęszczenia i pogrubienia. Mogę z czystym sumieniem polecić ten kosmetyk wszystkim z przerzedzonymi włosami
Włosów na głowie mamy ile mamy, ale zdrowe włosy to lśniące i nie zniszczone. Czasami same jesteśmy sobie winne używając nieodpowiednich farb do włosów. Jedynym ratunkiem są kosmetyki Total Keratin Complex. Dzięki temu, że zawierają kreatynę z odżywczymi lipidami mleka, sprawiają że włosy są zdrowe, lśniące. Teraz od 14 grudnia przez dwa tygodnie będą dostępne w sieci sklepów Biedronka. Tym razem tylko szampony i maski. Oba w pojemności 1000ml. Ostatni raz kosmetyki te były dostępne w m-cu wrześniu i rozeszły się w mgnieniu oka.