Moim sposobem na piękne włosy jest szampon i odżywka Argon Professional.
Sekret tych wyjątkowych kosmetyków odkryłam w zeszłym roku kiedy to po raz pierwszy pojawiły się w Biedronce.
Teraz można je znów kupić.
Zobaczcie jaka niska cena z odżywkę 400 ml.
Jeżeli chodzi o prostowanie keratynowe to lepiej samemu kupić zestaw składający się z: szamponu, odżywki i keratyny. jest dużo tańszy np. na Allegro u sprzedającego Beauty_sin, Moja siostra stamtąd kupuje i wszystko jest oki. Miła obsługa sklepu więc w razie jakiśkolwiek problemów zawsze doradzi.
Ja sobie strasznie zniszczyłam włosy prostownicą i do tego farbą. Po myciu miałam dosłownie siano na głowie. Na odzywki wydałam majątek a efekt był dosłownie mizerny. Od koleżanki dostałam adres majlowy (ajurweda@mailplus.pl ) pani Moniki zajmującej się przygotowywaniem kuracji do włosów na podstawie receptur medycyny indyjskiej. Zamówiłam sobie na próbę taką kurację i jestem bardzo zadowolona. włosy mam mocniejsze i bardziej lśniące. I naprawdę dobrze odżywione. Polecam.
Ja używam tylko i wyłącznie produktów profesjonalnych. Są bardzo wydajne. Ostatnio testuję zestaw keratynowy do włosów firmy Miracle, tu go możecie znaleźć http://www.sklep.silog.pl/zestaw-miracl ... ,6412,5301. Warto spróbować bo naprawdę ratuje włosy
Ostatnio zmieniony 05 lis 2015 17:36 przez ziuta82, łącznie zmieniany 1 raz.
Cały czas staram sie jak najlepiej zadbać o moje włosy. Szukam nowości kosmetycznych lub takich rozwiązań by moje włosy jak najbardziej było zdrowe. Jakiś czas temu trafiłam na ten sklep medkonopia.pl, w którym dostępne są kosmetyki z olejem konopnym. Pierwszy raz spotkałam sie z takimi kosmetykami ale czytając opinie na ich temat zdecydowałam że warto spróbować .