Olejek z oregano
Olejek z oregano
Wiecie jak się pozbyć bólu brzucha, trądziku czy przeziębienia ? Ja wiem. Ostatnio zaczęłam używać olejek z oregano. Olejek ten ma właśnie takie działanie. Macie jakieś własne sposoby na takie dolegliwości ?
Re: Olejek z oregano
Nie tylko olejek z oregano jest na takie dolegliwości z domowej produkcji na jejpiekno.pl dużo znajdziecie ciekawych rzeczy
Nie słyszałam nigdy, że jest coś takiego jak olejek z oregano, ale zawsze warto dowiadywać się nowych rzeczy. Będę musiała dokładniej prześledzić co to jest
Pierwsze słyszę o takim olejku... Ciekawe, czy nie ma żadnych przeciwwskazań i czy każdy może go stosować. Lepiej być ostrożnym, nawet jeśli chodzi o naturalne kosmetyki. Czasami ktoś może mieć uczulenie na któryś z kluczowych składników i taki specyfik zamiast pomóc, to jeszcze bardziej zaszkodzi.
Akurat jeśli chodzi o uczulenie, to łatwo stwierdzić czy ma się alergię na oregano, bo chyba prawie każdy stosuję to jako przyprawę
Też nie słyszałam o takim olejku.
nigdy nie slyszalam o olejku z oregano
Łał, nie słyszałam nigdy o takim olejku, a jestem zwolenniczką nayturalnych komsmetyków. Czy olej taki można zrobić samemu w domu??
Zawsze samej taki olejek możesz zrobić i nie tylko.
nie słyszałam o takim działaniu tego olejku