Sklep internetowy oferujący produkty bez glutenu StaropolskaGaleriaSmaku.pl zaprasza na zakupy. W miarę gdy wzrasta świadomość społeczna na temat wartości zdrowego odżywiania, powstają rozmaite firmy internetowe specjalizujące się w zdrowym odżywianiu.
Jeżeli szukają Państwo tego typu sklepu, serdecznie polecam StaropolskaGaleriaSmaku.pl .
W ofercie między innymi:
* nasiona, ziarna
* musli, płatki
* przyprawy
* suszone owoce
* nabiał
Fajna opcja,a maja kuriera czy trzeba zamówić na własną rękę? W sumie amawianie kuriera online jest tak proste teraz, że każdy może to zrobić. Wejdź sobie tutaj geis, na ich stronie wszystko pisze. Kuriera zamawiasz według wskazówek,krok po kroku za pomocą formularza. Kurier przyjeżdza do domu po paczkę.
Hej, no pewnie, że znam sklep ze zdrową żywnością. Przecież jarmarknatury.pl to jeden z takich punktów. Wiem, że są tam produkty niezawierające glutenu, albo soli, z upraw wolnych od GMO i innych ulepszaczy smaku. Oczywiście również macie tam bardzo dobre kosmetyki do ciała, ale to nie jedyne, co znajdziecie. Poszukajcie i sprawdźcie ich propozycję.
Suszone owoce to od lat sama robię. Nie wierzę w te sklepowe. Jeśli chodzi o dehydratory, to macie spory wybór. Od kiedy sama suszę warzywa i owoce moje dzieci prost za nimi przepadają. Lepiej samemu zacząć dbać o to co jemy.
Moje zdrowie to zdrowie mojej rodziny! - http://www.zdrowie-rodziny.pl/
Fajny pomysł na biznes, ale czy masz oznaczenia CE swoich produktów? Jeśli nie, to polecam je uzyskać, to podnosi prestiż sklepu i każdy potencjalny klient będzie wiedział, że produkt jest zgodny z wymogami UE.
Od jakiegoś czasu kupuję w sklepie KRUKAM.PL i jestem wielką fanką ich produktów. Hitem są dla mnie ich pasty np. orzechowa z kokosem i białą czekoladą, orzechowa z chilli, chałwowa. Kupuję też zimnotłoczony olej kokosowy, mąki z cieciorki czy amarantusa. Grunt, że wszystko ma dobry, naturalny skład. Wiem, co jem.
Taką żywność warto opakować sowicie. Ital Folien ital-folien.eu/ pomogli nam zadbać o opakowania do żywności, dzięki którym nasz sklep ma jak oferować wspomnianą, ekologiczną żywność. Znakomita inwestycja!