sukces - dzięki czemu?
sukces - dzięki czemu?
Dziewczyny bardzo Wam gratuluję wszelkich sukcesów jakie odnosicie w życiu. I tych zawodowych i tych domowych (które czasami okazują się trudniejsze).
Jednak mam pytanie - skoro odniosłyście sukces, pochwalcie się na jakiej płaszczyźnie działacie. Nie chodzi mi o zdradzanie całego know how, ale chociaż jaki rodzaj biznesu prowadzicie.
Podpowiedzcie innym mamom w jakiej branży można zarobić.
Jednak mam pytanie - skoro odniosłyście sukces, pochwalcie się na jakiej płaszczyźnie działacie. Nie chodzi mi o zdradzanie całego know how, ale chociaż jaki rodzaj biznesu prowadzicie.
Re: sukces - dzięki czemu?
Witam serdecznie,
W chwili obecnej jestem studentką ostatniego roku studiów.
Poszukuję do badań bardzo bardzo określonej grupy badawczej, do której należą KOBIETY z wyższym wykształceniem po 35 roku życia.
Ankieta dotyczy KARIERY ZAWODOWEJ KOBIET.
Bardzo proszę o pomoc.
https://docs.google.com/spreadsheet/vie ... SGFJSlE6MQ
W chwili obecnej jestem studentką ostatniego roku studiów.
Poszukuję do badań bardzo bardzo określonej grupy badawczej, do której należą KOBIETY z wyższym wykształceniem po 35 roku życia.
Ankieta dotyczy KARIERY ZAWODOWEJ KOBIET.
Bardzo proszę o pomoc.
https://docs.google.com/spreadsheet/vie ... SGFJSlE6MQ
W większości przypadków pod każdym naszym wpisem jest link/linki do naszego biznesu.agrawa pisze:Dziewczyny bardzo Wam gratuluję wszelkich sukcesów jakie odnosicie w życiu. I tych zawodowych i tych domowych (które czasami okazują się trudniejsze).
Wystarczy wybrać dowolne posty i pootwierać sobie nasze strony.
Pytanie bardzo ogólne. Ja sobie bardzo dobrze radzę w branży odzieżowej, zaczynałam od importu z Azji. Choć słyszałam, że sporo firm zbankrutowało. Nikt nie da gotowego pomysłu na rozpoczęcie biznesu i jego prowadzenie. Najważniejszy na początek jest pomysł i wiara w sukcesagrawa pisze:Dziewczyny bardzo Wam gratuluję wszelkich sukcesów jakie odnosicie w życiu. I tych zawodowych i tych domowych (które czasami okazują się trudniejsze).

Moja nauczycielka od matematyki zawsze powtarzała że sukces to w 60% praca, 20% szczęście, 20% inne czynniki czyli samą pracą można osiągnąć sukces.
Bo to jest święta racja, sukces głównie zależy od ciężkiej pracy. Statystycznie szczęścia mamy wszyscy tyle samo.
Wydaje mi się że sukces można osiągnąć tylko w jeden sposób - ciężką pracą.
Sukces można osiągnąć nie tylko ciężką pracą. Ale musimy również być wypoczęte i zrelaksowane. Dlatego raz w tygodniu chodzę do salonu kosmetycznego.
To prawda. Ja z kolei odprężam się i relaksuję od chwili, kiedy odpuściłam sobie samodzielne załatwianie formalności i moimi finansami zajęła się księgowośćkreatynka pisze:Sukces można osiągnąć nie tylko ciężką pracą. Ale musimy również być wypoczęte i zrelaksowane. Dlatego raz w tygodniu chodzę do salonu kosmetycznego.

Najgorsze jest to, że w dzisiejszych czasach trzeba wybierać. Albo rodzina albo kariera.. I tu jest problem.