Zgadzam się z przedmówczynią! Poliester to największa zbrodnia na modzie! Człowiek się w tym okrutnie poci, a trzeba też wspominać o wpływie na środowisko... Przecież też ubrania poliestrowe to jest niemalże plastik! Jak w tym można chodzić!
Dlatego właśnie najlepiej kupować ubrania w takich własnych markach jak Hibou. Oni nie robią masowej produkcji, więc mogą zadbać o materiały U nich znajdziesz super jakości bawełnę czy len.
Ostatnio kupiłem parę rzeczy (bluze, spodnie, t-shirty) na ombre.pl. I wszystko ok - ceny nie kosmiczne, a ubrania fajne (takie normalne, ale równocześnie mozna z nich zrobić ciekawe zestawy) i jakościowo spoko.
Powiem wam że ja to lubię chodzić w dresach Mam kilka par z Hibou i one nie dość że są wygodne to dodatkowo też modnie wyglądają. Podobna mi się to że dresy to już nie tylko takie sportowe ubrania, ale też można w nich swobodnie chodzić na co dzień,
Hej wszystkim! Jeśli szukacie dobrego jakościowo ubrania, takich jak dresy i odzież do biura, polecam sprawdzić https://saler.pl/ oferują szeroki wybór ubrań w różnych stylach i cenach nawet do -70%.