Ciekawe, muszę przyznać , że jestem trochę staroświecka i nigdy nie korzystałam jeszcze z internetowego kantoru ;D . Chyba czas spróbować skoro tak zachwalacie.
Większość ludzi chyba przeszła na stronę https://www.kantory-plus.pl, bo dużo się o nich mówi i są ogólnie widoczni. Sama strona też godna zaufania. Nie wiem jak z obsługą, bo nie korzystałam, ale jak będę coś wiedzieć to na pewno napiszę.
Moim zdaniem tego rodzaju kantory to fantastyczna sprawa. Sporo czasu można dzięki nim zaoszczędzić, nie wspominając o dużo korzystniejszych kursach.
Tylko jeden warunek - trzeba korzystać wyłącznie ze sprawdzonych kantorów, takich jak ergokantor.pl .Wtedy możemy mieć pewność, że cała transakcja będzie przebiegała sprawnie i bezproblemowo.
A czy przy takim biznesie internetowym może przydać się takie oprogramowanie dla biur rachunkowych? jeśli jest intuicyjne to chyba każdy może sobie z nim dać radę prawda?
Moim zdaniem kantor internetowy - ekantor.pl to dobre miejsce, gdzie korzystnie można wymienić walutę. Szybko, łatwo i bezpiecznie, myślę, że powinniście sprawdzić sobie dostępną tutaj ofertę.